Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

torsdag 10 januari 2013

När magen är varm som en kolfabrik...

Godmorgon!


Åh, vad mamman lider när lilla Floriskorven är kok- och stekhet i pannan och när den lilla smala magen är varm som en kolfabrik och den lilla flickungen bara hänger som en liten trasa och ögonen är så där rödkantiga och trötta och med svårighet ens kan hållas öppna. Med ens och bums är mamman tillbaka på lasarettet när korven var en vecka och hängig, trasdockeaktig och inte ville äta och mamman var hålögd, svart under ögonen och helt slut och sjuk av oro och bad till högre makter om ett mirakel och att ett under skulle ske och att den lilla, lilla fågelungen skulle äta igen och att allt skulle bli bra.

Lilla älskade Flora, bli frisk snart!

Så mamman får jaga den där busiga lilla korven igen.

 Som är runt hörnet i ett huj.


Kram


12 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Stackas Floriskorven bara så tråkigt när ens allt är sjuka .....Hoppas hon kryar på sej snart .Ha det så gott du kan vännen.Massor av kramar Rita ♥

Anonym sa...

Med allvarliga stora söta ögon och en liten otroligt söt, plutande mun, står hon där på bilden och ser så hängig och lite medtagen ut. Lilla pluttan!
Krya på Kram till henne och tröstekram till mamman <3
Ann-Louise

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Hoppas hon blir pigg snart igen.
Kram

Ekenäsliv sa...

Lilla sockerhjärtat!
Hoppas hon kryar på sig snaaaart.
Kramar

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Åhhh krya på kram kommer här!

Kram
Linda

Fröken Gredelin sa...

Neeej:-( Man blir ju så ledsen när ens hjärtan är sjuka! Hoppas att lilla Flora kryar på sig bums och att även mamma får må bra! Kram/Tanja

Lantligt i smultronbacken sa...

Hualigen. Som mamma skulle man mer än gärna ta över sjukdomarna från sina barn. Det gör så ont i en när de är sjuka och orkeslösa.

Hoppas det vänder fort nu så hon blir frisk

Kram Teres

Villa Hasselbacken sa...

Stackars liten som inte mår bra. Det värsta jag vet när mina barn är sjuka och ännu värre är ju det när de är små och inte riktigt kan berätta var det är värst!!!!
Hoppas hon snart blir bättre så d får något att jaga igen.
Roligt med en 18-åring. Härlig ålder!! Här får vi en 19-åring nästa vecka som är nästan lika ensvis och energisk som din. Känner väldigt igen mig i det där antingen "på eller av".
Kram Lena

Ett hem på landet sa...

Men så många fina prinsessor ni har och alla börjar på F. Vilken rikedom!!!

HemkäraHanna sa...

Det är hemskt när de är sjuka, älsklingarna.Jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande för henne. Och mycket mys när hon blir bättre men inte helt frisk ännu.

Queen of Kammebornia sa...

Lilla pluttan! Hoppas hon kryar på sig!!! Kram :)

frk. Frida Fortissima sa...

Lillskruttan, vad eländigt :-( Skickar massor med krya-på-dig-trollstavar till lilltjejen och ett stort lass med energi till mamma Petronella!

Kram,
Frida