Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

fredag 4 januari 2013

Lilla julafton och huset som är rena rama villervallan...

Godkväll!

Vi börjar få fullt sjå att jaga efter liten Floriskorv. Hon har blivit kanonsnabb och är runt knuten på ett litet huj!

Hur det någonsin ska kunna bli kalas här imorgon, har jag inte en aning om, men det får bli kalas ändå, även om man inte hinner allt det där som man vill hinna. Jag tänker att det viktigaste är ju att det blir ett kalas, fast jag inte kommer hinna baka något nämnvärt. Tur att affärerna är fulla av bullar och kakor, serpentiner och ballonger. Synd bara att hela huset är uppochner och rena rama villervallan... Men, det får väl ordna sig. Har ju hela natten på oss!

Det är nämligen sedan länge planerat att Fideli och Felicia ska fira sina födelsedagar ihop, då det bara skiljer en dag emellan. De båda fyller först nästa vecka, men då är ju storasyster tillbaka i Norrköping så det får bli systerkalas på Trettondagsafton. 

Det snickras i tvättstugan och julen städas bort så sakteliga och efter att jag bönade och bad så fick jag också gå igenom sju säckar med kläder, som min supersnälla svägerska skulle skänka bort. Hon tyckte det var mest skrutt, men det var det absolut inte. Lycklig rotade jag igenom säck efter säck igår. Såklart var det rena julafton och det som är tråkigt och gammalt för henne, är nytt och kul för mig. Tur att det finns flera som drabbats av de där januarikliet...

Även för barnen är det lilla julafton idag. Som de har längtat. De är nämligen på Leklandet i Västerås, tillsammans med kusinen Matilda, och det var en julklapp från snälla farmor.

Nej, om man skulle ta och göra någon nytta igen nu.

Vi har ju för sjutton kalas imorgon!


Kram

Lilla Flora med sin favoritleksak, fjärrkontrollen!


6 kommentarer:

Hanna sa...

här är det födelsedags party ikväll och känner precis som du att jag blir inte färdig, får inget nyttigt gjort.
'ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Lilla Majken sa...

Vad fin hon är din lilla Flora. Jag kämpar också med att sänka kraven vid sådana tillfällen, och som du skriver så finns det ju gott "köpebröd".

Lycka till med kalasandet! Kram Therese

HemkäraHanna sa...

Vi hade kalas igår och hann ganska klart, om man inte tittade för noga i hörnen. Bakat fanns i frysen och hyacinterna byttes ut så luktade det så gott så. :)

Lycka till och framför allt Ha det så trevligt!

hemma hos lilla mej sa...

Härlig flora är !Men jag minns ju själv hur det var .Ha en mysig kväll fina du .Kramar Rita ♥

Villa Hasselbacken sa...

Det gör inget att du inte hinner baka och städa. Det viktigaste är ju faktiskt att man träffar dom man tycker om. Jag är precis lika som du och vill hinna massor men jag försöker lära mig vad som är viktigt i livet även fast det är supersvårt. Hoppas kalaset blir jätteroligt och att du hinner sova något i natt.
Kram Lena

Prinsessorna på Bellevue sa...

Du har så rätt Lena! det viktigaste är ju faktiskt att träffa de man tycker om och att barnen får ett kalas! Det andra kan man ju göra sen...

Kraam
Petronella