Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

torsdag 21 februari 2013

Man blir liksom lite lenare inuti...

Godkväll!


Man blir liksom lite lenare inuti om man får frasiga wienerbröd när man är febrig och halsen är sårig och man är helt slut och mår som ett dasslock typ. Mamman börjar bli van att badda varma pannor och hämta saft, juice, vatten och varmt te med honung. Nu verkar det som om den där februarifebern har fått sitt grepp om både Frida och Fanny också. Även Fideli har huttrat och legat nerbäddad och sovit och försökt kurera sig.

Liten Floriskorv är dock pigg och leksugen och lägger huvudet på sned och sträcker armarna mot stackars kokheta och trötta flickor och vill komma upp och gosa.

Och rycker mamman i byxbenen.

Som har fullt sjå.


Kram

6 kommentarer:

Bittan sa...

Haha varken frisk eller sjuk kan motstå dem :-)))
Krya på er å ha en mysig helg .
Kram Bittan

Anonym sa...

Ååå så jobbigt med feber och baciller.....
Önskar er alla ett snabbt tillfrisknande.

Hoppas ni får ett piggare veckoslut

Ann-Louisekram

HemkäraHanna sa...

Bra medicin det! Era stackare, nu borde det väl snart vara över tycker jag!

Villa Hasselbacken sa...

Tur att det går att smörja insidan =) Stackars er som bara är sjuka och sjuka. Här har det gått bra ända tills idag när lilleman kommer hem och snorar. Hoppas, hoppas att han orkar gå till skolan i morgon för de ska ha konsert med klassen och spela folkmusik för oss som vill lyssna. Edvin ska spela piccolaflöjt har han berättat och jag håller tummarna för att inte febern kommer tills i morgon.
Kram Lena

Livet i Gula Huset sa...

Det låter som att du har fullt upp! Hoppas de kryar på sig snabbt och att du klarar dig! Men skulle du nu bli sjuk, så har du ju många rara flickor som kan krama och passa upp på dig.

Kram Kristin

Fröken Gredelin sa...

Men stackars sessor och stackars mamman:-( Vilken tur att allra minsta är piggare iaf. Hoppas ni kryar på er allihop snart, i år tycker tycker jag det verkar som om sjukan slår hårdare, otroligt många som är dåliga just nu! De däringa wienerbröden tänker jag låtsas att jag inte såg, det borde vara varningstext innan man klickar sig in här:) Kramar!/Tanja