Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 18 maj 2013

Barnens Dag och Eurovision...

Godkväll!

Filippa och Felicia

Supervarmt, supermycket folk och superlånga köer fast en supertrevlig dag hade vi idag på Hembygdsgården, där det återigen arrangerades Barnens Dag, med en massa skoj för barnen. Avslutade med med snabbsväng, som vanligt, inne på Lövparkens Trädgård och köpte hem lite blommor, innan vi släpade våra supersvettiga kroppar på supertrötta ben till den kokheta bilen.

Sedan var hela Barnens Dag-högen hungriga som vargar och det grillades och bakades bröd och åts korv och kött och sill och potatis och beasås och potatissallad så det stod härliga till och nästan rann ur öronen och vi hann precis se slutet av hockeymatchen och fick hurra och klappa händerna och bli glada över att Sverige tagit sig till final.

Pappan ska ner en sväng till Hamnkrogen nu i vackra majkvällen fast han egenligen är supersömnig, kraftlös och gäspig, men det är alltid trevligt att sitta vid Strömsholms kanal och tjattra lite med trevliga arbetskamrater och tjejligan i Bellevuehuset kör Eurovision för hela slanten.

Utan någon karl som knorrar.


Kram

Liten Flora håller på att somna...

Filippa till häst...

Och ridningen är liksom det allra roligaste...

på Barnens Dag!

Filippa har metat i fiskdammen...

Och Felicia är helt slut och är någonstans långt borta...

10 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad härligt med barnens dag. jag älskar när de anordnar sånt nu för tiden. Alltid så uppskattat och desto roligare med kanonväder.

Här hemma blir det Eurovision med, dock får nog kanske lilltv:n flytta ut på altanen för jag vägrar gå in:)

Kram Teres

VisaLiza sa...

Mysigt med barnens dag :) Här i Hult sitter vi också bänkade framför Eurovision. Förutom att vi såklart hejar på Robin så tycks alla i familjen ha olika favoriter. Kramar Liza

Anonym sa...

Fina bilder på glada söta tjejer. Inga "Teardrops" så långt ögat kan se. Grattis Danmark.
Ha en fin Pingstdagen

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

så fina flickor så klart man blir trött efter en sådan rolig dag:) jag hade med två små trötta tjejer efter dagen på stan igår så ibland kan man ju faktiskt trötta ut dom, annars verkar det ju hopplöst med det.
Ha en fin söndag.
Kramar Jennie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var mycket roligheter, och man blir extra trött när värmen kommer så snabbt. Efter en dag på sjön somnade jag under mellon, vaknade till segerintervjun!!
Kramar
AnnaMaria

Lena - gott för själen sa...

Vad mysigt med barnens dag! Sånt de minns länge länge.

Kram Lena

Helens Universum sa...

Ser ut att ha varit en lyckad dag för alla små söta tjejerna!
Kram Helen

Carita Liljendahl sa...

Oj oj oj så underbara bilder igen en gång!
Visst är maj en härlig månad - och även om Finland där jag bor inte ens fick VM-brons kan jag glädjas med Sverige då maken är svensk - nu får vi se hur det går i finalen i kväll!

Blommiga Rutan sa...

Så roligt med barnens dag!
Så fina bilder på dina supersöta tjejer!

Kram Anncathrine

Home Bohemia sa...

Låter som en härlig tjejdag:) Bilderna påminner om när mina barn var små (och vi bodde i Nora). Ponnyridning runt kyrkan i centrum samt köp av godispåse hörde lördagarna till:)) Kram Maria