Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 3 november 2012

Två utmärkelser...Godmorgon!

Det är inte klokt egentligen. Har nu fått två utmärkelser till. Hur är det möjligt?
Två jättefina bloggar har tilldelat mig detta och det är dels Cathrines fina blogg: ab imo pectore (otroligt vacker och fin tvåbarnsmor till två underbara prinsar som är såå himla gullig, snäll, varm och go)
samt Dianas fina blogg: Dianas Drömmar (otroligt vacker och fin trebarnsmor till tre underbara prinsar, som för övrigt har bokat in sig på tre av mina prinsessor, hahahaha! Varm, go och jättesnäll). TUSEN TACK! Ni måste kika in på deras härliga bloggar!

Jag är så stolt och så himla glad och ännu en gång, så ska jag få våndas och skruva mig inför att få nominera andra bloggar. Finns ju så otroligt många härliga bloggar därute, så jag nominerar några av de som jag besöker, så ofta jag bara hinner. Jag bara tar några av dem. Rakt av. Var inte ledsen om du inte finns med. Jag lider, för jag vill inte välja. Får ångest. Okej, vi kör. Utan inbördes ordning, såklart. Eftersom jag fått två utmärkelser, så ger jag bort 10. Sedan är hela textsnittet helkonstigt, men det får gå ändå...

1. Hemma hos lilla mig (för hon är en sådan vacker, gullig, rar och varm människa och mamma med många barn, som ALLTID tar sig tid och skriver snälla kommentarer till såå många och är såå otroligt snäll och sprider glädje!)
2. Mitt godaste finaste (vacker, go,varm, trebarnsmor, bor i jättefint hus, har jättefint hemma och superduktig att laga mat)
3. Silversmed Linnéa Eriksdotter (vacker tusenkonstnär och mamma, som är duktig på ALLT och har en varm ton, bor i ett vackert hus, Solglänta, jättefint hemma och såå go)
4. Min lilla bubbla (vacker brunögd trebarnsmor som älskar inredning, främst svart och vitt, jättesnäll, go och varm)
5. Ljusa drömmar på landet (vacker tvåbarnsmamma, som har såå fint hemma hos sig, snäll, varm och go, bjuder på jättefina bilder)
6. Ekenäsliv (vacker snäll Anna, med ursöt dotter, bor i ett jättefint hus, har jättefint hemma och som är en kämpe och hjälte, utan dess like)
7. Välkommen hem (Snyggelisnygg, urduktig, rolig, driftig kvinna, mamma, som gillar inredning och har ett ursnyggt hus!)
8. INAS HOUSE (vacker, pysslig, driftig kvinna och mamma, som älskar inredning och resor, snäll, varm, hjärtlig och go och har jättegulligt och mysigt hemma hos sig)
9. Möbel-hunden (vacker inredningsälskande mamma och hundälskare, snäll och go, superduktig att laga mat och baka och jätteduktig att sy och pyssla och har alltid så fint hemma hos sig)
10. Lantligt i Smultronbacken - My home (vacker go mamma, som är superduktig på att baka och laga mat och är en hejare i trädgården och har såå fint hemma och jämt bjuder på vackra bilder!)

Ingen av er ovanstående behöver känna något tvång att skicka detta vidare. Jag ville det bara för att jag ville, trots att jag får ångest, och våndas supermycket, då jag inte får med alla fina bloggar jag skulle vilja ha med. Ni är alla fantastiska och alla ni andra med!

KRAAAAAAAM
Regler för utmärkelsen är:

1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den.
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar.
3. Kopiera post-it lappen och sätt den på din blogg.

14 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dubbel-grattis, det var roligt och läsa din skicka vidare lista, flera bloggar som var nya för mig. Ser en jag ska besöka genast.
Ha en lugn fin allhelgona
Kramar
AnnaMaria

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Underbara söta du, tack snälla för utmärkelsen och de fina orden! De värmer långt in i smedshjärtat! :)
Det är så roligt att följa din blogg, den är som en dagbok med glimten i ögat hela tiden i det du skriver... Underbar!
Ha en jättefin lördag med din söta skara!

Massor av kramar från mig till dig!

Linnea Silversmed

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack bästa Pella för de fina orden och den söta post-it lappen. Jättekul att få en utmärkelse och jag ska genast skicka den vidare.

Ha en fin helg!

Kramar
ina

Välkommen Hem! sa...

Men DU! Du är ju bara för gulligast! Låg här och kände mig lite vemodig och höstttrött och tänkte att vad kan denna lördag bjuda på? Och så börjar dagen med en Utmärkelse! Åh, jag blir ju alldeles varm så in i själen! Tusen tack, du underbara bloggvän!
Många kramar till dig, finaste du!
Judita

Browneyedgirl sa...

Tack snälla gulliga du <3 Vilken fin beskrivning, växte nog flera cm på den *hihi* Ska nämna detta i nästa inlägg =) Kram fina du

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

RIGHT BACK AT YOU tjejen!
Du är super så hur kan jag inte kasta tillbaka pajen... eh.. utmärkelsen? *S* Det är symboliskt för att du är den varmaste goaste bloggerskan jag mött!

Kram kram!
L

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till dina utmärkelser .Ja dom är du vård och mycket mycket mera!!!Tack underbara du för den fina beskrivningen av mej blir helt varm inombords.....Ha nu en härlig lördag med din underbara familj.Njut o Mys .Massor av kramar till dej från mej Rita ♥

Ekenäsliv sa...

Åhhhh, TACK fina du. Jag blir faktiskt lite rörd här.. Så fina ord, hur ska jag kunna återgälda. Tack för att du är så varm och omtänksam och jag vill gensat ge dig en award tillbaka för att du är så otrolig!!!
Stoooor varm kram från mig!!!

Lantligt i Smultronbacken sa...

Men TACK snälla gulliga du. Så otroligt glad jag blev när jag läste detta.

Kram Teres

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Du är väl för go du!

Kramar i massor.
Linda

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Tack snälla söta..du är bara för go !!!

Stora kramen !

TIDSOPTIMISTEN sa...

Grattis grattis - du är verkligen värd utmärkelserna med dina fantastiskt fina, humoristiska och läsvärda inlägg ;)

Trevlig helg, Kram Ullis

Prinsessorna på Bellevue sa...

TUSEN TACK ALLA NI FANTASTISKA, GOA MÄNNISKOR SOM ORKAR LÄSA MINA RADER...

DET ÄR SÅ ROLIGT ATT KIKA IN TILL ER OCH ERA FINA BLOGGAR!

LINNÉA OCH ANNA, NI ÄR BARA FÖR TOKIGA! MEN, TACKAR ALLRA ÖDJMUKAST!!!

KRAAAAMAR
PETRONELLA

Annelie sa...

Tack så mycket det värmde i mitt hjärta <3
kram Annelie