Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 29 december 2013

När man blir vrålorolig och superängslig...

God förmiddag!


Ni vet när man har så där vanlig förkylningsomsorg och tyckasyndomomtanke om någon och springer med te och klappar panna och hämtar filtar. Och att det är en helt annan sak när man blir så där vrålorolig och superängslig och jätterädd och hispig och undrar om någon verkligen ska bli så där vansinnigt och himla sjuk på bara ett dygn och när man känner att man måste åka till akuten pronto och direkt och utan att passera gå och när  doktorn sätter in penicillin omedelbart bums och genast då ens stora tjej har en kraftig och extra stridslysten och anfallande infektion i kroppen.

Så vi fortsätter den här julslowmotiontakten de här mellandagarna. Att pyssla om dem som behöver te och filtar och lite klappar på pannor. Och ta hand om dem som är lite krassligare och klena än så.

Och så håller vi tummarna och hoppas att det där penicillinet är extra aggressivt och verkar snabbt. För vi vill gärna ha tillbaka den där Fideli som spelar musik och gitarr hela dagarna och som spelar den här låten dygnet runt: 


Den där Fideli som det låter och bullrar om.

Och det illa kvickt.


Kram

9 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Håller mina tummar för att er lilla Fideli som spelar musik & gitarr hela dagarna & låten Lady Gaga - Dope dygnet runt Kryar på sig snabbt ...

/Kram Annmi

Änglarna finns sa...

Skickar en krya på dej hälsning till Fideli..och håller tummarna för att penicillinet redan har gjort verkan!!
Kram Annika

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Krya på eran Fideli! Anna

VillaVisheten sa...

Fy och ush! Krya på!
Ha fortsatta (trots alla bacillusker)lugna och härliga dagar!
Kramar Lina

Anna sa...

Krya på sig Kram till fina Fideli!

Jessica Roos Rahmquist sa...

Oj, oj, oj...
Känner igen känslan och hoppas att det vänder snabbt.
Här har vi haft en inflammerad tå som plötsligt och hastigt gjorde att hela foten svullnade, trots penicillin, och en morgon hade rodnaden spridit sig över hela foten och jag blev hispig, orolig och galen av oro och det enda jag kunde tänka på var hur illa det gick för Alfred (i Lönneberga) med hans blodförgiftning. I hopp om tröst gav jag uttryck för detta hos farbror doktorn. Tyvärr hummade han och sade att det var ett tänkbart scenario och att min lille plutt (nu snart 17 år) kanske behövde läggas in och få penicillin i dropp för att mota en blodförgiftning... Puh! Det var inte vad jag ville höra.
Men, det gav sig utan inläggning och dropp och sällan har jag njutit så av att höra honom spela märkliga spela och prata på Skype som de här dagarna. <3
Man är liten när ens barn är sjuka...

Ekenäsliv sa...

Jobbigaste som finns när en barn är sjukt/sjuka.
Hoppas verkligen hon kryar på sig snabbt nu.
Vill önska er ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Anna

Anonym sa...

Hoppas på ett snabbt tillfrisknande.
Önskar ett GOTT NYTT ÅR
Kram
AC

Hanna sa...

Gott nytt år!
Önskar jag dig
Kram
Hanna