Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 17 mars 2013

Vemodig söndag och febertovigt hår...

Godkväll!


Mysigt att träffa goda vänner och äta så mycket god mat att man nästan inte orkar gå hem utan någon form av stöd och skratta så mycket så tårarna rinner och man kan liksom inte sluta. Det gjorde vi igår och det kändes som man behövde det efter alla sorger och bedrövelser. Den där dystra lördagen.

Annars idag har vi bara hasat trötta fram härhemma, lite sorgsna och ledsna, över det ofattbara och obegripliga att Lindgården brann igår och försökt att göra några sånär vettiga saker i alla fall, som att tokrensa på vinden igen. Det är inte klokt vad man kan bli superdupereffektiv sådär på beställning ibland, gärna när man är i starkt behov av att skingra tankar och få något annat att tänka på, men nu är det vila igen som gäller efter att en imponerande hög med pappkassar och plastsäckar som är nerburna för den smala trappan.

Om man skulle ha gått på simhallskalas idag på morgonen, så blir man ju lite nedstämd och modfälld om man plötsligen får morgonfeber och måste bäddas ner och bli sådär omsorgsfullt ompysslad. Felicia tyckte det var så tråkigt då hon sett fram emot kalaset hela veckan. Delar man sedan säng med storasyster så är det ju inte omöjligt att även denna blir drabbad av plötslig feber och nu ligger både Filippa och Felicia och värmer varandra under hett och ångande täcke. 

Tur i alla fall att de kan dela på eländet.

Två små flickor på F. Med febertovigt hår.

Och varma pannor.


Kram10 kommentarer:

HemkäraHanna sa...

En olycka kommer ju som sagt sällan ensam. Det låter så sorgligt. Och tråkigt att de fått feber igen. Men samtidigt mysigt att ha det tillsammans.

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

FY så tråkigt att det skulle brinna ner. LÅter som att det bidrog med mycket fint och bra där hos er..
Små tjejer sjuka igen..ibland tycker jag går det bara runt runt i familjen. Tråkigt.
Bra att ni hade trevligt igår kväll iallafall:)
Kram och ha en fin kväll.
Jennie

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!

Vad hemskt med Lindgården, att den brann ner. Förstår att det känns dystert nu. Sen att flickorna fått feber oxå, när det vankades trevligt kalas och allt :(. Tur iaf att ni hade en riktigt kul kväll med vänner igår.

Jag tror jag bor i grann länet. Bor i Frövi mellan Örebro och Lindesberg. Men är uppvuxen och har föräldrarna kvar i den lilla gruvbyn Stråssa.

Önskar er en fortsatt fin kväll och bra start på veckan, kram Ing-Britt

Ekenäsliv sa...

Nä men hu sicket elände… husen som brann ner och febriga töser, igen!!! När ska all dessa bakterier försvinna??? De verkar ha ett järngrepp om mänskligheten denna "vår".
Krya till Er!
Kraaaam Anna

Teresa sa...

Åh, minns själv hur ledsamt det var när man missade ett kalas på grund av sjukdom. Som Madicken när hon missar skolutflykten. Hoppas sjukstugan blir kortvarig.

Kram

Husfrun sa...

Å stackars. Hoppas de kryar på sig snabbt. Kram.

Queen of Kammebornia sa...

Åh! De där dagarna är ju också en del av livet. Stora kramar till er alla!

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt med branden!Stackas söta tjejerna inte skoj att vara sjuka.Tur dom har varandra.Ha en skön start på nya veckan fina du .Kramar Rita ♥

Anonym sa...

Trist att hon missade kalaset.
Håller med. Bästa taktiken för att skingra dystra tankar kan vara att jobba på med något helt annat. Eller ha trevligt ihop med vänner.
Här förbereder vi oss för värsta snöovädret. Ska komma i natt. Nu på dagen har det varit riktigt blåsigt. Är det verkligen Påsk i nästa vecka?

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Krya på flickorna :) Anna