Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 16 mars 2013

Lindgården, i våra hjärtan...

God eftermiddag!


Märkligt att vakna upp en vansinnigt vacker, men iskall lördagsmorgon i mars och barnen är spända och förväntansfulla då vi ska åka till Lindgården, församlingshemmet, på klädbytardag. För att i nästa stund läsa att Lindgården har brunnit under natten och att de ska låta byggnaden brinna ner, då den inte går att rädda.

Eftersom jag har barnen på skolan och de har matsal på Lindgården och Lindgården kan också stoltsera med en jättefin barnverksamhet, körer, rockskolor, musikstudio, konferenslokaler, restaurang och församlingsexpedition, så känns det så fruktansvärt tråkigt och ledsamt. Man har en klump i magen idag och det gör liksom ont i hjärtat. Det är svårt att ta in och fatta och förstå. Jag och många med mig har varit där så många, många gånger och har så många minnen.

Ingen människa kom dock till skada, men jag tänker på all personal som inte har någon arbetsplats på måndag. Och hur sorgligt det måste kännas. Tänker också på alla barn som älskade att vara på Lindgården och på alla ungdomar och vuxna, där Lindgården var som ett trivsamt vardagsrum för alla.

Bedrövligt och tragiskt.


En stor kram!

12 kommentarer:

Teresa sa...

Vad hemskt ledsamt det är. Lindgården har gett så mycket till så många, men kommer förhoppningsvis kunna ge minst lika mycket till bara de får komma igång igen.

Kram

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ja, Teresa... Det är så himla ledsamt! Ja, det hoppas jag med, men idag är det en sorgens dag, i alla fall...

Kraam

Annas röda stol sa...

Så sorgligt !!' Stora kramen Anna

Fröken Gredelin sa...

Nej!! Å vad trist när det brinner och så onödigt det känns! Förstår att det är sorgligt och ledsamt på alla sätt! Det finns alldeles för få sådana ställen kvar! Kram mitt i allt det tråkiga

Hemma på Sjuan sa...

Men så sorgligt!! Hoppas de kan bygga upp det igen.
Så härliga bilder på den lilla, alltid jobbigt när de ska börja på dagis! Kram Suss

Vardag och flärd sa...

Så tragiskt! Tråkigt för alla barn och ungdomar! Hoppas det byggs upp igen även om det säkert inte blir i samma utförande.
Ha en fin kväll!
Kram Eva

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

ja visst är det synd=(
vilket jobb att återställa
Med vänlig hälsning
Gabriella

HemkäraHanna sa...

Det är skrämmande vad fort livet kan förändras. Skönt att ingen kom till skada och hoppas det kommer något bra utav det på något vis ändå.
Ta hand om er!

Lotta i USA sa...

Så fruktansvärt! Förstår känslorna förknippade med Lindgården. Skönt att ingen kom till skada och hoppas som HemkäraHanna skriver, att det kommer något bra utav det här även om det kommer ta sin tid.


Tack för din sara hälsning, blev så glad!

Varm kram
Lotta

Annelie sa...

Hej!
Fy så tragiskt och ledsamt och onödigt :(
Det sägs att någon satt eld på Lingården :(((
Inget ont som inte har något gott med sig brukar man säga....eller??
Vi får hoppas att de bygger upp Lingården och då blir den ännu fräschare och finare samt att byggfirmorna får nya uppdrag:)
Kram Annelie

Anonym sa...

Trist. Jag läste vidare på nätet. Började på balkongen. Det doftar anlagd lång väg. Ända ner till Ystad.Det enda positiva var att ingen människa kom till skada.
Kram

Mittgodastefinaste sa...

Så sorgligt, hoppas att det går att bygga upp igen!

Är det dags för lilla Flora att börja på dagis! En ny värld som kommer att öppna sig för henne, lilla Tussan!

Kram Jenny