Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 23 mars 2013

Kalastajm och tjocka magar....

Godkväll!


Vad det känns gott att träffa goda vänner och äta tacos tills man nästan spricker och så tar man lite till bara för att det är så himlans gott fast det egentligen inte och helt omöjligt får plats och sedan talar och talar man timme ut och timme in och ändå när man går hem, när Orions bälte lyser starkt på himlavalvet, känner man att man inte har hunnit tala något alls. Knappt. Att man inte ens i närheten har kommit ifatt med allting och fått sagt allt man ville eftersom tiden rusar och man sitter och gäspar och är jättetrött och jättemätt och har det jättemysigt och dricker te och äter Tiramisu-glass och äter chips. Att reda i nystan och diskutera framtida drömmar och spännande projekt och det finns liksom inget stopp på alla goda idéer som plötsligt ploppar upp i hur smarta Einstein-hjärnor som helst, runt tacobordet. Ljusen hinner brinna ut och vi planerar stordåd och undrar varför ingen förstår vår framtida storhet och vår innovationskraft och vilka otroliga entreprenörer vi är allihop. Egentligen. Om vi bara fick chansen. Om man bara vågade. 

Att kasta sig ut.

Hela dagen idag har varit en enda lång kalaslördag med kusin Alfreds kalas i Norberg med en kakbuffé, tårtor och bullar och så mycket gott så vi knappt orkade sätta oss i bilarna efteråt, för att direkt åka hem till barnens farmor som också hade kalas idag.

Där vankades det goda pastasallader och en massa gott och sedan så satt vi bara och pustade och jäste och kunde bara se på när de andra fikade. Missade hela fikabordet liksom. Sånär på en liten bulle.

Vi får ta igen det imorgon istället.

För då är det dags för kusin Emelie att fylla år.

Och då ska det minsann fikas.

Så det står härliga till.


Kram

En liten Kalasfloris...

som är lite snabb i rörelserna...

och som gillar ballonger!

11 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Jadu vi gör ju inte annat än å äter å äter:) Sen tänker vi aldrig mer och imorgon ska det bli andra bullar. Ja, du hör :)

Kram Teres

OddStyle.dk sa...

Det lyder da til at være en rigtig hyggelig weekend med fødselsdag og hygge :-)

Rigtig dejlig søndag til jer...
Kramer

HemkäraHanna sa...

Vilket härligt kalasliv i lever!

På Selmas gata sa...

Den där lilla tjejen är ju bara alldeles för söt:) Vilken härlig "pippifrisyr"! Vilken kalashelg ni har haft, det har vi här också med barnkalas för ett gäng treåringar och sedan fyller svärfar år idag så det blir till att besöka honom i em. Gissar att både ni och vi kommer att vara rejält dästa ikväll av allt ätande:) Men det behövs lite kalas så att man har lite att drömma om när vardagen kommer tycker jag. Stor kram! //Tanja

Husfrun sa...

Vilken härlig kalashelg ni lyxar till det med :)
Kram.

Mittgodastefinaste sa...

Nu blev jag riktigt hungrig! Tur att jag har en potatisgratäng i ugnen!

Låter som en underbar helg tycker jag!

Hur söt var inte Flora i sin gröna kalasklänning!

Kram Jenny

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Hej finaste !
Det var en riktig kalashelg det !! Men så underbart det är att sitta med vänner och prata timme ut o timme in..det hör verkligen till livets guldkorn..ngn gång ska vi kanske våga kasta oss ut oxå.

Kramar till dej o fin kväll

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Flora är ju bara så himlans fin! Ha en skön kväll! Anna

Jessica sa...

Sådan kvällar som varar till långt in på nätterna med de finaste vännerna gör att man känner sig rik! Men det är ändå bra märkligt att det mest är man själv och just där och då som verkligen ser storheten i alla briljanta idéer som kläcks just där och just då :)

KRAM

frk. Frida Fortissima sa...

En sådan fulländad kalashelg, för både kropp och själ! Härliga tider:)
Kramar,
Frida

Prinsessorna på Bellevue sa...

Tack snälla för alla snälla och gulliga kommentarer och Jessica.... Ja, varför är det så... Hahahaha!
Hoppas att alla förstod min ironi i allt skryt där.... hahaha!

Kraaam
Petronella