Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 2 mars 2013

Onostalgisk och icke tillbakablickande...

Godkväll!


För några veckor sedan åkte jag till Röda Korset med åtta papperskassar och en säck med kläder och skor. Då kom jag hem med endast den lilla asken ovan och den lilla kannan. Kände mig mycket nöjd med mig själv.

Nu är det dags igen och det är helt omöjligt att få in och förstå hur mycket saker som egentligen finns på vinden, som liksom ligger där ifall att och som man tror kan vara bra att ha. En vacker dag. Kämpar med mig själv och då och då står jag och velar och så åker de in i "kanskehögen". Men skänkberget blir dock bara högre och högre och det känns så himmelens skönt.

Undrar om finns något recept så man blir helt onostalgisk och icke tillbakablickande.

Snälla, kan jag få det i så fall.


Kram

OnePiece-gänget längtar nu till Mello och Andra chansen...

6 kommentarer:

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Hih... Ja, det är annars lätt att ta med dig en påse dit och komma hem med en annan! hih.. idag stod vi emot draget att åka till vår kyrkas "bröd för bröder" för att titta i porslinshyllorna... det är det roligaste jag vet.... Istället blev det städning hos djuren, lite barnvakt åt barnbarnet och bakning. Gick ju det med!

Kram på dig vackra prinsessmamman!

Linnea

Vardag och flärd sa...

Nej, man KAN inte spara på allt men jag tycker det är fint att man kan känna nostalgi för saker. Sen är det också väldigt fint om nån annan också kan få glädje av sakerna.
Kramar Eva

Välkommen Hem! sa...

Hihi, underbara Petronella! Tror dessvärre ett det inte finns något bra recept. Vissa saker fäster man sig ju helt enklet vid mer än andra.
men du verkar ju ha gott om dem... vackra saker menar jag, så jag förstår att det är svårt att skiljas.
Kram och ha en underbar kväll, vännen!
Judita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Sånt finns ingen bot för, man ska helt säkert vara sån. Och det händer ju att man rotar fram saker ur kanskehögen ibland. Jag brukar ha loppis på jobbet, superbra!
Kramar
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Ja vissa saker gillar man ju mera än andra.Ha nu en skön och härlig söndag med din underbara familj.Massor av kramar Rita ♥

Teresa sa...

Ja, du kommer komma till en viss gräns och när du passerat den så kommer det bara kännas skönt och befriande att göra dig av med saker och dem du behåller kommer få högre värde. Jag lovar.

Kram