Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

tisdag 5 mars 2013

100 000....

Godmorgon!

Försöker se lugn och avslappnad ut, men det är precis innan vi ska tokfara iväg till dagis och vi är jättesena, samtidigt som en superotålig Floriskorv är bakom soffan och det är Felicia som håller i kameran.
Men jag bjuder på det idag...


Hade tänkt att låta det gå obemärkt förbi, men Frida tyckte det var skandal och jättesynd och att jag absolut skulle tala om att jag har över 100 000 sidvisningar idag.

Så nu gör jag det och det känns helt overkligt och jag måste passa på att tacka så himmelens hjärtligt och innerligt för alla som hälsar på och tack för alla gulliga och rara kommentarer och förlåt för att jag inte alltid hinner vara lika duktig tillbaka. Det här med att blogga var ju liksom bara som ett litet experiment och tiden rullar liksom på när man har roligt och nu har det väl typ gått 7 1/2 månad.

Tycker det är så himla roligt att skriva och jag, som inte skrivit sen jag gick på gymnasiet, får liksom skriva som jag vill, behöver inte följa några regler strikt och skriva så väldans korrekt. Kan skriva hittapåord, skriva talspråk och strunta i kommatecken om jag vill, även om det blir en enda superlång mening och jag kan låtsas att frågetecken inte ens finns.

Tack vare detta har jag i alla fall kommit på, under dessa månader, vad jag skulle vilja göra och drömmer om. Skulle hemskt gärna vilja skriva barnböcker. Man måste ju drömma, det säger jag alltid till mina barn. Och att de kan bli vad de vill, bara de vill det tillräckligt mycket.

Kanske snart måste bevisa det själv också.

Inte bara drömma.

Fast drömmar är viktiga.

Och såna måste man ha.
HUNDRATUSEN KRAMAR TILL ER IDAG!

Längtar lite till sommaren också...

44 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Kraaam fina du !!
Kraaam Anette

Hemma på Sjuan sa...

Grattis till så många sidvisningar på så kort tid! Ha en fin dag, kram Suss

Prinsessorna på Bellevue sa...

Tack snälla Anette! Det trodde man väl aldrig när jag mailade dig i somras och frågade hur man gjorde när man skulle starta en blogg. Hade ingen aning och kunde ingening....

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Tack snälla Suss!

Kraam
Petronella

Oana sa...

Va fin du är Pella!!!!!!!
Stor grattis till 100000sidvisningar!Du är så otroligt duktig på att skriva och jag är alltid glad efter jag läser din blogg
Tack för det
Ha en fin dag och stor kraam

Oana

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åh, du är snäll du, Oana! Tusen tusen tack för det och vad glaad jag blir att jag kan göra någon annan glaad!

Önskar dig också en fin dag och stoor kraam tillbaka!

Annas röda stol sa...

Stort grattis och hurra!!! Jag får alltid en dos glädje när jag vatt hos dig, så fortsätt med det. Du är så fin på fotot :) Så småningom kommer det små barnböcker, hurra!! Kram Anna

Ekenäsliv sa...

Go morron du härliga Petronella!!!
Stort grattis till alla dina besökare och jag tycker absolut att du ska förverkliga dina drömmar!!! Jag lovar att köpa dina böcker:-)
Har en dröm jag med att jag skulle skriva en bok, om mitt liv typ. Och förhoppningsvis skulle det hjälpa nån.. Kanske ska vi sluta drömma båda två och ta tag i det, vad säger du?;)
Kramar Anna

Välkommen Hem! sa...

GRATTIS till dig min kära, fina bloggvän!
Glömmer faktiskt aldrig den första gången som som jag kikade in till dig, av en ren slump. Mitt första intryck var typ "uppspända ögon" över vad jag såg: huset, barnen, det där härliga som bara finns här hos dig. Och sen, när jag läst de första raderna i ditt inlägg, så blev jag lite tårfylld i ögat (som vanligt) av dina berörande ord, och alldeles varm i hjärtat!
Så till den grad så jag ägnade ett helt inlägg åt dig, (kommer du ihåg?, hihi) som en hyllning, en gest att du är så HIMLA BRA och fin både inuti och utanpå!
KRAM och Jaaaa! skriv för brinnande livet!
Judita

Vardag och flärd sa...

Grattis till alla dina besök, du fina, vackra! Din blogg är så full av kärlek och harmoni, det är fint att läsa. Visst ska du skriva böcker, om inte annat så för dina flickor så de har kvar dina berättelser när de är stora damer och kanske får egna barn. Sådant är så viktigt.
Ha en fin dag, vännen!
Kramar Eva

Prinsessorna på Bellevue sa...

Tack snälla Anna, med den röda stolen!
Vad gullig du är och tack! Så där ser en sleten 6-barnsmamma ut på morgonen... Hahaha! Ja, hoppas, hoppas du har rätt!

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ekenäs-Anna!
Jaaa, det gör vi! Jag lovar att köpa din med! Du med din enormt starka berättelse och kämpaglöd och hjältemod, såklart skulle en sådan bok kunna hjälpa andra att känna hopp och glädje och att det finns en framtid trots att man drabbats av något riktigt, riktigt tungt...

Kraam och nu kör vi!
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Judita!
Ja, nog minns jag det alltid! Hur jag rörd och röd i ansiktet läste dina fina, fina ord! Och hur himlans glaad jag blev! Och att det finns så snälla och fina människor därute, som man inte ens har träffat på riktigt...
Tycker detsamma om dig, ska du veta! Lika fin inuti som utanpå!

Kraam och ja, jag ska försöka! Det lovar jag!
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Eva!
Tusen, tusen tack snälla du som alltid skriver så rart! Du har rätt, om inte annat så för mig själv och för dem, så finns historierna kvar i framtiden.

Önskar dig också en jättefin dag!

Kraam
Petronella

VisaLiza sa...

Imponerande mängd läsare och väl värt. Har läst dig nästan sedan första inlägget och tycker att du har mycket klokt att säga. Kramar Liza

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vad gulligt av dig Liza och du har också mycket klokt att säga! Tack snälla!

Kraam
Petronella

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Grattis till det :) Och vad lik Fideli är dig! Anna

Anonym sa...

Tänk att hamna här för första gången när det är en sådan här stor dag. Stort GRATTIS till 100 000 visningar! Imponerande.
Sedan ser jag sex söta tjejer på F i varierande åldrar. Min favorit är definitivt Flora. Jag älskar bara när man väljer samma förstabokstav. Läckert. Samtidigt tänker jag. Hur har de lyckats få tjejer vare gång? Vad ska nummer sju heta? funderar min livliga fantasi.
Visst är det viktigt att ha drömmar. Jag ser inget hinder för dig. Har man sex döttrar. Bor i ett sådant häftigt hus, när jag ser det utifrån. För mig verkar det redan krattat för en barnbok med ett gäng prinsessor. Jag önskar dig lycka till med "sanndrömmen". Jag hoppas själv att min dröm om en bok blir sann om några månader.
Kram Bosse.
PS. Tack för att du tittade in på min blogg.

Prinsessorna på Bellevue sa...

Bosse!
Kul att du tittade in och jättekul att kika in hos dig också! Spännande med din bok! Och vilken resa du har gjort, innan den blev till! Den skulle jag gärna vilja läsa!
Ja, det är faktiskt helt otroligt att vi har haft den stora lyckan att få sex flickor! Det har faktiskt hänt att vi fått kommentarer som: - Ja, jag förstår att ni väntar på en pojke! Eller t o m andra dumheter som: - Nämen, vad synd att det inte blev en pojke den här gången...

Det är fantastiskt roligt att ha sex flickor och för oss är de ju barn, en gåva, och könet har ju faktiskt ingen betydelse...

Vad roligt att du tycker så och jag önskar dig all lycka till med din bok! Måste vara jättekul att det äntligen ska bli av!

Absolut! Drömmar är viktiga! Vem är man utan drömmar liksom...

Stoor kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Anna (Eddie och barnen på Bristol Academy)

Haha! Tycker du? Det tar jag som en stor komplimang!
Tusen tack, snälla du!

Kraam
Petronella

Fröken Gredelin sa...

Vackraste du! Jag har nog knappt sett dig på bild förut (?) men nu så känns det alldeles självklart hur dina tjejer kunde bli så galet söta!:) Och jag får hålla med Bosse ovan, har man uppfostrat inte mindre än sex barn så kan man nog skriva en bok på en kvart sisådär:) Du har ett härligt sätt att förmedla er vardag och ett språk som inte alla har! Har som du en liten dröm om en barnbok nån gång i framtiden och vem vet, en dag kanske vi är på boksigneringar ihop (Drömma ska man!!:-D) Stort grattis bästa P till detta rekord! Kramar från soliga blåsiga K-älv!

Prinsessorna på Bellevue sa...

Tanja!
Haha! Vad gullig du är! Tack rara du! Alltså, det vore väl fina fisken om vi fick till det båda två!!! Såå kul! Ja, vi måste ju prova i alla fall! Det vore väl toppen och sitta sida vid sida... Tack snälla du, blir så himmelens glaad. På riktigt och innerligt, när jag får höra att man tycker om mina texter. Hade ingen aning om i somras att jag hade denna längtan. Som liten och tonåring hade jag dock det. Men sen blev det andra vägar i livet och som sagt, inte en rad sedan jag slutade skolan för typ tusen år sedan. Bara sånt där jobbskrivande och det är inte riktigt samma sak.

Nä, nu kör vi!

Kraaam
Petronella

Anonym sa...

Grattis sötaste Petronella!!
Vad kul.. 100 000 som har kikat in hos dig.
Fortsätt med dina härliga drömmar ♥
Många kramar från oss/Kristina

Husfrun sa...

Visst är det härligt att få skriva fritt.
Vilken underbar bild på dig, jättefin.
Och du, jag som ny läsare här inne måste bara säga - vilket fint hus ni bor i. Tornhus alltså, å!
Kram.

VillaVisheten sa...

Men hallå där snygging! det är barnen som håller oss unga både på ytan och inuti;-D
Stort GRATTIS till (oss) dina besökare eller vad ska man skriva?! Det är ju vi som får följa dig och dina som ska tacka och buga för att vi får ta del av ert liv:)Det är alltid så härligt att få gå in här och läsa.
Önskar dig verkligen lycka till med dina barnboksdrömmar, you go girl!
Kramar!
Lina

Ps:Tack hälsar både jag och min man för att du delar med dig lite musik. Detta är ett band som har gått oss lite halvt förbi, men så bra!

Prinsessorna på Bellevue sa...

Kristina!
Tack, tack tack, snälla söta du!
Visst är det lite galet...

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Lina!
Vad rolig du är! Tack och bock, snälla du! Hahaha! Ja, man får väl hoppas det... När man känner sig som en gammal urvriden disktrasa så får man väl tänka så... att man i alla fall håller sig ung inuti!

Vad kuul att ni gillar musiken! Tycker det är lite kul då och då att slänga in någon låt. Piggar liksom alltid upp lite!

Tack, tack, tack för "lyckatillhälsning"!

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Husfrun!
Det var verkligen snällt sagt! Brukar inte slösa med bilder härinne direkt på mig själv, men tänkte att jag kulle bjuda på en idag. Orkade inte piffa så mycket, utan det fick liksom bli en i farten... Hahaha!

Jättekul att titta in till din härliga blogg också och tack för att du kikade in här!

Kraam
Petronella

Anonym sa...

Grattis!!!
Hundratusen kramar till dig
AC

Prinsessorna på Bellevue sa...

AC!
Tack snälla du!
Hundratusen kramar tillbaka!

Petronella

Lantligt i smultronbacken sa...

Och det är just därför jag bara älskar att kika in hos dig. För att du är du och att du gör precis som du vill. Vi är nog alla lite avis på dig, att du kan vara så som du är. Du lyckas då verkligan få ihop det och jag njuter men framförallt koppla av när jag kikar in hos dig.

Kram Teres

Anonym sa...

❤Jättegrattis till 100 000 visningar... Men jag är inte förvånad!! Sådan härlig blogg vill ock kan man bara inte låta bli att läsa! Ha det gott/ Carina

Prinsessorna på Bellevue sa...

Teres!
Åh, vad gullig du är! Jättesnällt sagt. Äh, jag vet inte... tycker det är rätt kaosigt ibland, eller för det mesta... men på nåt sätt så går det ändå, haha!

Tack snälla och stoor kraam till dig!
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Carina!
Åh, vad snäll du är och jag blir så glaad! Det är inte klokt vad alla säger snälla saker!

Tack för att du läser och stoor kraam!

Petronella

Catarina Alexandersson sa...

Grattis fina fina du, det är för att du är bäst helt enkelt, älskar din blogg. Ja skriva är din grej, precis sådär okorrekt mm som du beskriver ska du göra! Och barnböcker, kan det bli annat än succé!
Vacker är du med, som tusan =))

Idag är jag lite hängig, råkade ut för obehaglig kommentar..å usch, hur ska man tackla hemska ting. Vet att du råkade ut för en jobbig grej i höstas, skit att det ska finnas folk som ska tynga ner en :(

Kram på dig bästa du,
Catta

Prinsessorna på Bellevue sa...

Men åh, vad du är snäll!!! Hahaha! Ja, det känns som jag liksom utvecklat en väldigt okorrekt stil...

Men himla tråkigt att få såna kommentarer. Ta inte åt dig, det är bara såna som inte mår bra själva, tyvärr... Men man blir himla ledsen, såklart, det går inte att komma ifrån. Ja, fick ju veta att en kvinna tagit en bild från bloggen och använt som profilbild på familjeliv.se. Då blev jag superförbannad och väldigt ledsen också. Kan inte ens förstå hur man kan göra något sådant!

Du är så himla fin och du har världens sötaste barn och du är bara bäst! En jättestor kraam till dig och en extra stoor till, idag!

Petronella

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

ja du ser onekligen lugn ut som en filbunke hihi, morgonen är ju bara värst. upp, klä på, äta, borsta hår och tänder, på med ytterkläder, bråk och stön innan det är färdig, ut i bilen och iväg. När jag kommer hem efter att ha lämnat dom så brukar jag sätta mig en liiitten liten stund och varva ner igen hihi, behövs onekligen!
Så kul med så många som läser din blogg, inte förvånande alls för det är alltid kul att läsa det du skriver. Ja du skulle verkligen kunna skriva barnböcker tror jag, skulle sälja slut direkt.
Ha en fin dag imorgon.
Kraaaamm Jennie

Petra Eriksson sa...

Åh grattis till alla dina läsare!! Förstår att de återkommer, du har ju en jätte fin blogg!

Helens Universum sa...

Grattis till så många sidvisningar!
Kram Helen

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej fina du :)
Stort GRATTIS!
Inte alls konstigt tycker jag.
Härinne hos dig så möts jag alltid av varma, ärliga och härliga inlägg!
Du får mig alltid att le tillsammans med dig och jag blir ofta rörd till tårar över dina verkliga berättelser om dig och din familj!
Stor kram min fina bloggvän!
Jessica

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jennie!
Jamen, eller hur! Inte sällan känner man hur blodtrycket stiger, speciellt när det är superduperbråttom och små flickor plötsligt får för sig att sätta sig på tvären...
Hahaha! Tack snälla du, för de orden! Jag blir verkligen jätteglad!

Önskar dig också en jättefin onsdag!

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Petra!
Åh, vad gulligt sagt! Tack snälla du!

En stoor kraam till dig!

Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Helen!
Tack snälla! Ja, det är jätteroligt!

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jessica!
Fina du! Tusen tack för de snälla orden! Vad stolt jag blir nu! Tack, tack gulliga du!

En stoor kraam
Petronella