Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

tisdag 26 mars 2013

Stolt som en mammatupp...

Godkväll!

Fideli och en liten Filippa, 1 1/2 år


Mamman har blivit bättre på att stålsätta sig och förlika sig med tanken att hennes största hjärta studerar på musikergymnasiet i Norrköping, men likväl så skaver det av längtan väldans ofta, typ ideligen och titt som tätt. Även fast huset är fullt så väggarna bågnar, så är det någon som fattas och saknas. Extra ont och extra hårt kändes det när Fideli sjöng i skolan igår och uppträdde med låten: 


och mamman var inte där och kunde insupa stämningen och få rysningar och vara stolt som en mammatupp och kapsla in och spara den där känslan i hjärtat.

Och gråta en liten tår.

Säkert som amen i kyrkan.


Kram

Lilla, lilla goa Fideli...

Det var ju inte så länge sedan du var så här liten...

17 kommentarer:

På Selmas gata sa...

En underbar vacker tjej med ett av de vackraste namnen som finns- Fideli! Jag förstår att mammatuppen/Hönapönan tyckte det var tråkigt att missa något så fint som när dottern sjunger inför alla! Jag hoppas och tror minsann att du kommer ha oändligt många tillfällen framför dig då du får lyssna på din tjej och tills dess sänder jag en varm kram och hälsar trevlig kväll!

HemkäraHanna sa...

Så klart att det värker i mammahjärtat! Hon är lika vacker nu som hon var söt då.
Kram!

Catarina Alexandersson sa...

Förstår att det värker.. bamsestor tröstkram till dig! Men du, nästa gång är du säkert där och ryser för fulla muggar, eller hur =))
Underbara bilder på liten stor F-tjej ;)

Kram kram

Anonym sa...

Det är klart att det svider att du missade det stora ögonblicket. Jag har nyss lyssnat på Feeling good. Njutningsbart. Det är det att säga namnet Fideli också. Det låter spännande med musikergymnasiet. Vi har också en dotter som älskar att sjunga. Vi kunde inte släppa iväg Jennifer när hon började första året på gymnasiet. Istället flyttade vi med henne.:) Inte lika lätt för Er. Fast egentligen började det med att jag skämtade. En lång story. Du bjuder mig på så fina bilder hela tiden med era döttrar. Jag som visar upp fina men rätt okänsliga kaffekoppar just nu på min blogg. Därför vill jag bjuda dig på sötsaker. Välj kategorin Tävlingar. Titta på de tio bilderna från min sovtävling 15-23 februari. Tycker du att rätt bild vann? Eller hade du valt en annan. Min och Solveigs var när "Niffe" somnade mot pianostolen och med katten på golvet. Helt slut. Hade dansat varv efter varv runt stolen och sjungit högt en låt från en CD.
Glad Påsk. Ps. Du får säkert lyssna på F fler gånger i ändå större sammanhang. Du kan verkligen vara stolt över alla dina fina tjejer. Förlåt för att jag skrev så långt.
Kram Bosse

Bromans Bravader sa...

Ja vad jobbigt.. men något man måste vänja sig vid antar jag. Bävar!!
Kram jannike

Browneyedgirl sa...

Förstår att det kändes, men kommer bli många fler gånger har jag en känsla av =) Du har sååå fina tjejer. Kramen till er <3

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Du är bara himla bäst på att skriva så är det bara!!

Kram
Linda

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åhhhh, Linda!!!! Vad du är goooo och himla snäääälll!!!

Kraaam
Petronella

Husfrun sa...

Kvittar hur många kids man har, saknas någon hemma saknas någon i hela hjärtat. Så enkelt är det. Kram.

Prinsessorna på Bellevue sa...

Visst är det så!!!! En liten bit saknas...

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Förresten så vill jag tacka för alla supersnälla kommentarer!
TACK! TACK TACK!

Kraam
Petronella

Solglitter sa...

Kikar in för att önska dig och din härliga familj en fina vårdagar!

Hoppas du får en riktigt skön och avkopplande helg:)

Glad Påsk min vän
Påskkramar från Lollo♥

VisaLiza sa...

Det är onekligen en märklig känsla när ens barn växer upp och klarar sig utan dig. Förstår att du är stolt över den vuxna kvinna hon är på väg att bli. Kramar Liza

Anonym sa...

Du finns med dottern i tankarna och det känner hon, även om du inte är närvarande.Härligt med musikalisk dotter, duktig tjej. En fin dag önskar jag dig. Blekingehälsningar från Eva L.

Annika sa...

Förstår dig precis. Min yngsta dotter har börjat tala om att hon vill gå rymdgymnasiet i Kiruna när hon ska välja linje. Som tur är går hon bara i sjuan så det är ju ett tag dit. Men oj vad det skulle kännas i mammahjärtat. Ha en fin påsk! hon kommer väl hem på påsklov nu iallafall?

Kram

Queen of Kammebornia sa...

Jag brukar också säga det till barnen, att de var ju bebisar nyss... men de bara skakar på huvudet och säger att för länge sen, när jag var liten... det är ungefär ett år sen... Man blir ju alldeles snurrig. Stor kram!

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

nä visst är det lite svårt ibland att tänka att om några år så är barnen utflugna och kvar är vi två i ett stort hus alldeles själva.
Så duktig hon måste vara som sjunger och spelar och uppträder!
Skulle oxå varit stolt som en tuppmamma då hihi.
Ha en fin kväll.
Kramar Jennie