Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 1 december 2012

Ovana vingliga högklackeben...

Godmorgon!

Sexbarnsmamman gick hem i sena kvällen på ovana vingliga högklackeben, med ett julbord och två julmust, ja, det blir man inte så uppkäftig på, innanför västen och en snopen andraplats i kvällens musikkryss, men då mamman, som är från Kolarbyn, är en osedvanligt utpräglad vinnarskalle, så fick det väl gå ändå eftersom hon hade fått fulskratta så mycket och hjärtligt och gott att tårarna rann och fått krama sina goa och gulliga arbetskamrater, som hon saknar så mycket och tycker så himmelens mycket om och hade hon minsann inte fått dansa lite också och det var var väl tur att hon tränat lite på olika moves med Floriskorven och medan alla var så in i bomben glada, för att det snart var jul och att man samtidigt fick shejka loss lite, nej, jag är inte 200 år, samtidigt som det toksnöade stora dasslock ute och hela världen var liksom inbäddad i vit fluffig bomull, som i den juligaste Disneyfilm, så var mamman liksom helnöjd och lycklig och tänkte att eftersom det vankas två julbord till denna vecka så får det nog bli lågskor, eftersom mamman mest hasar runt hemma med mjukisbyxor, noppiga tröjor, rufsigt hår och foppisar och inte tränat så mycket. På det där med klackskor. Trots att det ligger tio par stövlar i garderoben. Minst.

Ja, så får det nog bli, tänkte mamman nöjd och glad medan det landade ett stort dasslock på hennes näsa, samtidigt som hon hörde tjo och tjim, glada tillrop och minsann sjöng de inte en lite refräng för mamman, genom det öppnat fönstret, när hon vinglade hem försiktigt, ja, lite som en pensionär, genom vinterlandet och yriga snöflingor.

Ja, jag säger God Jul då.

Det är väl nu det börjar.

Kram


12 kommentarer:

Anonym sa...

Hi..hi...härlig läsning.
Önskar dig en fin advent vännen :)
Ann-Louisekram <3

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Hihi... alltid lika roligt att läsa dina inlägg! Hade allt velat se dig med de där två pavorna must innanför västen, vinglande hemåt... *FNISS*
Önskar er en jättefin Advent och mysiga dagar och kvällar i värmen inomhus! Lilla Rasmus och matte gick långpromenad en och en halv timma idag och det var inte för vanliga dödliga kan jag säga! FY så kallt!

Ha det bra prinsessmamman!
Kram kram
Linnea Silversmed

Anonym sa...

Ha ha högklackat är inte att leka med.
Rolig läsning som vanligt.
Önskar dig en skön adventshelg.
Kram
AC

Anonym sa...

Önskar er än härlig dag kram

Queen of Kammebornia sa...

God jul och stor kram!

Mittgodastefinaste sa...

Gud så underbart skrivet!

Jag röstar på att att du ska ta klackar nästa julbord också! Jag är säker på att du vinglar supersnyggt!

Kram Jenny

HemkäraHanna sa...

Låter som en riktig höjdarkväll!

dianasdrömmar sa...

Härligt att få vingla hem på höga klackar...kramar i massor och ha en fin lördag med dina tjejer /Diana

Välkommen Hem! sa...

Du är ju för go du! Nån dag kanske vi får "vingla" och mingla tillsammans! Det vore kul att få se dig i full stassmundering och ett par "woop, woop" på!
Kram finast!
Judita

Sofia sa...

Idag utses vinnaren på min utlottning<3

frk. Frida Fortissima sa...

Vilken underbart lyckokänsla du skänker, hurra, tack så bra!
Stor kram,
Frida

mitt liv som jag sa...

Hihi, så härligt du skriver!

Hoppas ni haft en fin 1:a advent! Kram Jennifer