Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 17 juni 2013

Inga hål och lyckligtvis ingen lunginflammation...

Godkväll!


Man skulle liksom behöva mer timmar på dygnet när det tjockar ihop sig med simskolor, tandläkarbesök, lasarettsbesök och tennisskolor. På en och samma dag. Typ på samma tider. 

Himla tur att man i alla fall klarade sig från elaka tandtroll i år igen och även Frida hade Karius och Baktusfritt. Tänk vad man kan oja och noja sig vareviga år. Frida tycker mamman är hopplös och omöjlig. Mamman skrattar och säger att hon alltid varit ohjälpligt och obotligt tandläkarrädd. Trots att hon nu har världens snällaste tandläkare. Vilket är en himlans tur.

Himla tur också att väldans krasslig storasyster inte hade lunginflammation. Men väldigt sjuk och skruttig är hon. Och hostar och har ont. Och är eländig och dan. 

Stackars krassliga Fideli.

Nu när det är sommarlov och allt.


Kram

4 kommentarer:

HemkäraHanna sa...

Ja, ibland är livet bra snärjigt! Men det är väl bara att hålla ut, det brukar ändra på sig efter ett tag.
Vad skönt att ni klarade er undan det värsta i alla fall.

Ekenäsliv sa...

Näää, nu ska man bara inte vara sjuk… Tyra hade halsfluss hon. Varför ger inte bacillerna upp nån gång i år för???
Hoppas tösen din kryar på sig!
Kram Anna

Anonym sa...

Grattis till "Inga hål". :) Alltid lika skönt när det är över för denna gång. Bra att du har en snäll tandläkare. Det är guld värt.
Tur i oturen för Fi. På sommaren brukar det ta längre tid att bli av med sådana besvär.
Så simskolor är redan igång hos er. Tänk med timmar vi ägnat åt det. Ingen i familjen Lidén är någon Delfin. Det tog tid...
Spännande med tennisskolor. Jag ska inte fråga vem av F som det gäller. Det fattar jag själv. Flora ska bli Sveriges nästa Sofia Arvidsson. Kul. :)

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hahaha! Hur visste du det, Bosse? Det är bäst att börja i tid liksom, sommarlovet är ju inget vilohem, om flickorna på F nu inbillade sig det... :) Inte ens ettåringar kommer undan...

Kraam
Petronella