Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 2 juni 2013

Fårens Dag och hur gullig kan man vara egentligen...


Godkväll!

Lilla Emily, den sötaste flickan från Karibien...

Vi har haft en supertrevlig dag idag och i morse skickade vi iväg en pirrig Frida till Stockholm på skolresa, så i denna stund far hon förmodligen runt i en massa mammaläskiga Gröna Lundkaruseller som hon blivit noga förmanad och ombedd att undvika av den karusellhariga och ynkliga skrajsna mamman som sitter hemma och är allvarligt oroad för lösa bultar och lite halvdåliga och defekta bälten. Mamman förstod inte varför den oförskämda ungen skrattade och tyckte typ att mamman var världens knäppaste när hon nämnde sådär i förbifarten och by the way att Kärlekstunneln och Lustiga Huset var okej och helt i sin ordning.

Sedan har vi varit i kyrkan på sommaravslutning och proppat i oss en massa jordgubbstårta och hela kyrkan var rågad med färgglada ballonger. 

Nästan direkt efter det for vi vidare till Lövparkens Trädgård som anordnade det återkommande trivsamma Fårens Dag och där hängde vi hela långa eftermiddagen och de höll aldrig på att bli av med oss. Min älskade mormor och mamma var också där en stund. Vi hade också den stora turen att möta världens gulligaste Emily, som både pratar svenska, engelska och franska och som tyvärr snart åker hem till sin paradisö igen, där det blåser ljumma vindar och där hon har avocado-, mango- och papayaträd samt tre leguaner i trädgården, och vi fick träffa hennes supertrevliga och jättesnälla mamma också och såklart, världens bästa Gerd. 

Tiden går som vanligt fort när man har roligt och himla mysigt och spännande att smida lite eventuella planer för framtiden, för en viss stor flicka på F, som för dagen jobbade på Lövparkens gemytliga café.

När vi hade kramats hejdå så tänkte vi alla på den sockersöta lilla flickan med de gulligaste fräknar vi någonsin sett, som hade frågat sin mamma, mycket allvarlig, när de besökte högvakten i Stockholm för någon vecka sedan, om prinsessorna också skulle komma.
Ut från slottet alltså.

Och syftade på flickorna på F.

Alltså jag smäller av. På riktigt.

Man vill ju bara lägga henne på mackan och äta upp na.


Kram 

Felicia och Emily

Såklart fåren måste få vara med också, det var ju i alla fall deras dag idag...

13 kommentarer:

frk. Frida Fortissima sa...

Vilken sagosöndag du tycks ha haft med paradisöar, dina (och flickans!) prinsessor, färgglada ballonger och drömmar! Så underbart att vara i:)

Och kanske ligger det i namnet, vad vet man ;), men också jag gillar karuseller precis som Frida gör, det kittlas så härligt i magen!

Kram, önskar dig och de dina en fin vecka!

♥ årstidens bästa ♥ sa...

UNDERBART!

kram
Linda

Anonym sa...

Det var verkligen en supergo kommentar från E som du aldrig kommer att glömma.
Det är klart att F följer sin mammas förmaningar. Åker bara de stillagående karusellerna. ;)
Kram Bosse

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Så mysigt!
Ha en fin början på veckan!
Kram Anette

till-vidas-ara sa...

ååh, underbart och fint om vackra dagar! upptäckte att jag inte hade med dig i bloglistan och därför tappades bort i tiden..så så glad jag hittade igen, och nu är jag här och både tiden och sommaren har öppnat sig. blir glad av dina ord och bilder återigen, och klart ni är prinsessor på riktigt. vilken underbar liten fräknig fröken..dessa vackra barn..och här vaknar min alldeles precis nu. underbara dagar önskar jag dig och dina fina ***

kramar genom värmen, Lycke

Annaochlivet sa...

Lovely! Hihihi älskar slutet "man vill ju bara lägga henne på mackan och äta upp na" :-) Ha en fin vecka! Kramar

Gamla Posthuset sa...

Vilken härlig helg ni har haft och vilken underbar kommentar från söta Emily! :)

Må så gott!
Kraam

Browneyedgirl sa...

Helt underbara bilder =)
Kan tro att du satt och var nervös...skulle jag med vara. Man kan liksom inte riktigt koppla av när de är på vift <3
Hoppas ni får en fin måndag raring <3 Kramen

Marie maräng sa...

Den där oroliga mamma känslan känns verkligen igen! Håller tummarna på att inga incidenter händer.. det brukar det ju sällan göra fast vi mammor har förmågan att se den en hemskheten efter den andra i tanken.

Men så gulligt av henne.. oh!

Önskar dig en fin start på veckan!
Kram Marie

Ekenäsliv sa...

Vilka goa tjejer!!!
Och du, sömn är inte underskattat;) Men jag kan allt känna igen det, hi hi..
Kram på dig!
/Anna

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Nu har jag läst ikapp lite här hihi, förstår inte hur det blivit men tiden går ju så fort så hinner knappt starta datorn innan dagen är slut igen. Härligt med lite festande där i lördags men som sagt att inte få sova de där timmarna man är van vid..det är mindre kul dagen efter fniss..
Ha en fin tisdag imorgon.
Kram Jennie

Queen of Kammebornia sa...

Vad ljuvligt det är att läsa din blogg Petronella! Kraaam!

Krönikören sa...

Håller med. Ens barn borde inte få åka otäcka saker (dvs det mesta) själva på Grönan och liknande. EU är ju pigga på lagar och regler, ser de inte det ENORMA behovet här?!

Ha en fin dag!
Kram