Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

tisdag 31 maj 2016

När man har hattlängtan och när mammahjärtan frestas på...

Godkväll!

Filippa fick åka på skolresa till Säter idag...

Om man nu råkar ha en innerlig hattlängtan och till sist och äntligen råkar få tag på en liten hatt så är det inte svårt och invecklat och speciellt komplicerat att förstå att ett litet Filippahjärta slår dubbelslag och blir extra hattlyckligt. Den allra sista stekheta dagen i maj. 

Och det är inte heller det minsta marigt och knivigt att ana att ett mammahjärta och ett pappahjärta knep och fick en smula andnöd när man blev väckt av skönsång och frukost på sängen och egenskrivna sånger och vackra teckningar och små egengjorda presenter när det vankades tennbröllopsdag häromdagen.

Och hur det där prinsessmammahjärtat knappt mäktade med ytterligare sånger och fina små teckningar och presenter när det var Mors Dag nyssens. Och att dessutom få vakna upp bredvid en liten gofis och liksom grabba tag i det där supersnälla och gulliga prinsessgänget och liksom bara ha en enda hög med lånade tiomånaders busbäbisar och nyvakna frukostfixande sångfåglar. Då var det nära att det där sexbarnshjärtat gick en smula sönder. 

På riktigt.

Av en sådan där innerlig hjärtlig lycka. 

Ni vet.


Kram

Gofisen Vilhelm... Flora tycker att luggen är lite lång...

Både Fanny och Filippa spelade på RUM-festivalen i Västerås i helgen.
För Filippa var det första gången...

Inga kommentarer: