Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

torsdag 12 maj 2016

Jag lever...

Godkväll!

Alltså den här killen...

Och så kan det komma sig att man måste tokjobba och åka på hundratusen urviktiga möten och snyta en hel hög med snörvliga ungar och läsa tre miljarder godnattsagor och somna rakt upp och ner och stryka sjutton mastodontberg med dragspelsskrynklig tvätt och varva med att slå klackarna i taket och dansa en halv natt och laga den där eviga middagsmaten som äts upp i ett nafs vareviga dag och fylla matlådor och hux flux kanske man sitter på akuten och ängslas över Kalle Anka-bulor på livliga flickor och sedan är man plötsligen ute i en radiobil igen och gör come back och pekar på en grej som värsta rookien och undrar om det möjligen är radion. 

 Och så visar det sig att Skorpan förmodligen är värsta pollenkorven och så gråter mamman blod  och har sig eftersom den lilla Florpisen har det så himlans eländigt och bedrövligt i de här björklövsutslagningstiderna. Men sen så får man umgås med en liten prins i över två dygn och får gosa ikapp och nästan pussa ihjäl sig och värma sig i värsta Kristi Himmelfärdsväder och då är det liksom sommar typ och det var värst vad man var blek och vintertrökig och så förbannar man sig att man aldrig tar tag i det där fluffet ni vet. Florisens skönaste kudde liksom. 

Fast sen orkar man inte bry sig eftersom man för sitt liv ändå inte hinner då man nämligen sitter i en festkommitté och planerar värsta partyt ever. Och håller tummarna för att allt går i lås imorgon. 

Och jag lever vänner.

I allra högsta grad.Kram på er!

Dessa dagar...

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

DEt är väl bara helt underbart <3
Varma kramar till dig <3
Anna

Mittgodastefinaste sa...

Värsta partyt ever Petronella! Då hoppas jag att du får en fantastiskt glamourig kväll!

Massvis av kramar Jenny