Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 14 maj 2016

Bästa partyt ever och bästa Fagersta Ukuleleklubb...

Godkväll!

Jag bjuder på denna idag.
För jag är glad. Riktigt glad...

Ja, vad säger man. Efter att superödmjuka och väldans blygsamma och anspråkslösa värsta Bindefeld-gänget faktiskt fixade det bästa partyt ever. Till sist. Med kniven mot strupen. Precis innan stupet. Målsnöret typ. Och när man knappt vågade somna sista natten och funderade på om man missat något avgörande och väsentligt. Låg och checkade av mot sovrumstaket. 

Men ni vet. Det där med att en hel dag liksom blev som en enda lång skolresa. Med förväntningar och flabb. Och klaustrofobiska knarrande hissar som tog oss ner right down i underjorden mot djupa mörka läskiga och spännande gruvsalar och slåihuvudetgångar typ ålning medelst hasning där man bara väntade på att några tokarga orcher och stenförbannade dvärgar eller en bindgalen Balrog skulle dyka upp. Eller att en ashungrig undervattensorm skulle ta oss. Rätt vad det var bara. Och på det en magisk blåsvart kväll i maj med sedvanlig tipsrunda och mysig gitarr och prat och god mat och ännu mera fulskratt och gravallvarliga och snorviktiga musikquiz där det faktiskt gäller liv och död. 

Och sedan bästa bandet och evig dans och highfives och kramar. I en enda salig och rörig hög med människor man tycker så himla mycket om. Och när man inte vill att det ska ta slut. Och när man är så där attans glad och lättad och har så kul att tiden bara rusar och när man inte ens tänker på att ta en enda bild. 

Inte en enda. 

Då förstår ni.

Vilket party det var.Lördagskram
Inga kommentarer: