Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

fredag 3 juni 2016

Ingen sommar utan reggae och Fridalängtan...

Godkväll!

Älskade Frida...

Vi petar i oss lite aioli och räkor och äter lite grillat med potatisgratäng och lite god sallad och det är medelhavsvärme och det är banne mig fredag igen och det är sommar tame sjutton och stekheta underbara dagar och de där femhundra Bellevueungarna är liksom lite utspridda och här och där och en är ute på sjön och en ska sova i ett varmt klassrum med kompisar huller om buller och en har åkt till en Greklandsö utkastad i det Joniska havet och meddelar att hon har brända och rödillande axlar men har det toppen ändå med sin kompis och hennes familj på Zakynthos och det känns ju himla bra men det är inte utan att det är lite tomt i det där Bellevuehuset och den där stora fattas liksom. Och mamman påminner om att hon faktiskt varit där förut. Fast i den där längtande Fridamammans mage. För en sisådär sexton år sedan. Ganska exakt.

Och om mindre än en vecka vankas det skolavslutningen och återigen står man snart där och fattar verkligen ingenting. Med sentimentaltårar som trillar. 

Men nu är det fredag vänner och vädret är på topp och det ska vara reggae på sommarn och massor med sol.  Sjunga na na na na.

Det är det jag vill ha.Kram på er!


3 kommentarer:

Bosse Lidén sa...

Jag känner också den där känslan av att man både vill ha kvar tjejerna och samtidigt önskar dem egna äventyr uti i världen. Ibland skulle det varit härligt om det gick att skruva tillbaks tiden. Du kommer i alla fall ha kvar "någon" många år till.
Kram Bosse

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Vi har ännu inte grillat... helt otroligt! Men imorgon så ska vi ha lite nära o kära på mat och då ska et grillas... ska bli sååå gott!
Hoppas allt är bra med dig och att du har en fin kväll.
Stor varm kram
Jessica

Mittgodastefinaste sa...

Nää jag fattar verkligen ingenting, vart tog det här läsåret vägen?? Galet intensivt men roligt har det varit!

Önskar dig en underbar helg Petronella och att du har lite flickor runt omkring dig att inte alla är på vift!

Kram Jenny