Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 5 mars 2014

Snart 300 000…

Godkväll


Satt och bläddrade och kollade lite i bloggen. Såg att för exakt ett år sedan idag hade 100 000 varit in och läst mitt bladder och svammel och följt med i vårt lite knäppa och kaosiga liv.

Idag har nästan 300 000 besökt mig och det gör mig så oerhört glad och rörd och tacksam!

Har ständigt så himla dåligt samvete eftersom jag har varit helt värdelös och kass de sista månaderna att hälsa på hos er andra och känner mig smått superstressad över detta. Men har ofta fullt upp med att bara hinna med att skriva själv och för att jag ska också måste fixa 150 ungar, 247 aktiviteter, 58 tvättar om dagen, fnula på 47 olika projekt, försöka få klart da house någon gång, sitta på nätterna och skriva sagor, fundera på min egen framtid, försöka vända på kronor och tänka ut nya helt vansinniga projekt och hjälpa till med läxläsning och skjutsning, gympapåsar, matsäckar, jaga dammråttor, diska, laga mat till ett helt kompani och släpa på 38 matkassar var tredje dag. Ja, ni vet.

Jag vill bara säga tusen, tusen tack!!!!

Och mitt lilla experiment.

Kör jag väl ett litet tag till.

Tegan and Sarah - When You Were Mine


Kram


10 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

vad kul! Grattis till alla besökare. Det finns dagar när man inte hinner ägna så mycket tid till att kolla in till alla andra, men det är nog lika för oss alla.
Kram Helena

Hemkära Hanna sa...

Det tycker jag verkligen du ska, fortsätta med ditt projekt alltså.
Och var rädd om sig i allt du står i och gör.

Vardag och flärd sa...

Grattis till alla besökare! Och det vet vi nog alla att du har fullt upp med alla barn och allt som hör till, känn inget tvång med blogg och hälsningar.
Ha det fint!
Kramar Eva

Unknown sa...

Vad kul med alla dina läsare och jag förstår exakt anledningen till att de är så många med mig som gillar att läsa din blogg. Du skriver så roligt och man vill bara läsa mera :).
Jag är oxå dålig på att skriva hos andra en period, tiden vill inte alltid räcka till.
Ha de gott, kram Ing-Britt

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till alla besök, inte konstigt alls för här är alltid roligt och titta in. Och det där med tid, jag tycker inte den räcker heller. Och då fattar jag ju hur snärjigt du har.
Stor kram
AnnaMaria

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Stort Grattis till dig :)
Beundransvärt att du hinner med allt du gör och att blogga :)
Supermorsa säger jag bara!
Kramar
Jessica

Änglarna finns sa...

Grattis!!
Inte ska du ha dåligt samvete för att du inte kommenterar och läser andra bloggar!!
Jag förväntar mej absolut ingen kommentar, och vet du vad!! Jag kommer att fortsätta läsa din blogg ändå...fniss...för jag verkligen älskar den!!
Ha en ljuvlig dag!! Kram Annika

Anonym sa...

Men...Du Grattis :)
Fast känn dig inte supersytressad för dina besök hos andra - det behöver du inte göra/Kramen fina du <3

Lena sa...

Tusen tack själv för ditt härliga och annorlunda bidrag till bloggosfären! Och du, jag hoppas du kör på längre än ett LITET tag till!

Kram Lena

Anonym sa...

Vi är där vi också, många av oss :-). Ibland hinner man läsa mycket, ibland inget. Idag bröt jag mönstret för min blogg till förmån för kvinnodagen, som är en hjärtefråga förmig. Särskilt för oss med döttrar. Ha det gott!