Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

torsdag 20 mars 2014

Den där stökiga och röriga familjen i Bellevuehuset...

Godkväll!

Flora skulle minsann ut direkt i morse...

Det är kväll i Villa Bellevue och en sitter med hörlurar och klurar över romber och diametrar och radier och bökiga uträkningar och en liten korv står och rycker i handtaget och vill ut i mörkret och för sjättefjärde gången göra blöta och rinnande snögubbar och en ska på maskerad i morgon och alla ska prova den rosa hårsprayen och det duttas och sprayas hej vilt och skrattas och trängs framför spegeln. Även mamman som försöker kryssa bland femtioelva ungar får sig en liten dutt och höjer utseendet direkt en sisådär 25 procent och pappan kastar upp en tjutande korv mot taket och de sjunger "Petter sprattelgubbe" och efter 73 gånger så ropar korven återigen: - Meeeer! Och den bicepströtta pappan säger att nu måste han vila en liten stund och en sitter vid pianot och försöker komponera något spännande och filmar samtidigt små snuttar av den brokiga och stökiga familjen och skrattar och säger att hon har saknat hela röriga familjen och greppar den närmsta med långt hår som råkar gå förbi just då och pussar hej vilt och en försöker reda ut trassligt hår som snart släpar i backen och just då kommer en korv illtjutande och springande i 190 och slänger sig om halsen på mamman som får sig en stor kram och får snällt fixa något åt en törstig liten korv som sprungit 311 varv och gömt sig för jagande långhåriga och kalufstrassliga systrar bakom det röda draperiet.

Jodå.

Än är det en stund kvar.

Tills lugnet lagt sig.


Kram


4 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

ha ha vilken härlig familj ni är! Känns lite som Lotta på Bråkmakargatan.
ha en skön kväll
Kram Helena

Prinsessorna på Bellevue sa...

Haha! Ja, Helena… Ungefär så, fast gånger hundra… ;)

Kraam
Petronella

piccole cose sa...

Låter hektiskt! Lite som här faktiskt:) Och lika mysigt som det är när det är full ruljans, lika underbart är det när huset är tyst och lugnt och man bara kan luta sig tillbaka.
Kram
Rebecca

Jennica... sa...

Hej,
Mitt första besök här och detta är det första inlägget jag läser. Jag skrattar och ser hela "showen" framför mig! Vilken härlig familj ni verkar vara!

Hit kommer jag definitivt tillbaka! :)

Nu ska jag läsa lite mer,
kram Jennica