Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 12 februari 2014

Och mamman skäms för sin uselhet...

Godkväll!

Vem kan vara förargad på världens goaste korv...

Om nu inte liten Floriskorv hade råkat spilla mjölk på tangentbordet idag så hade inte Fideli tagit ett tidigare tåg till Norpan eftersom det måste ha fått en möjlkchock och liksom dog lite och var katastrofkaputt och visade 27 olika tecken när man tryckte på en tangent och hon kunde då omöjligt göra sitt Powerpoint-program till imorgon och då hade nog inte mamman och pappan heller panikåkt till Avesta och köpt ett nytt och passat att på att bläddra i tapetböcker på Flugger också och som vanligt vara tokoöverens och totaloense och sedan hade ju inte mamman fått fingra lite på smink på H&M och köpa ett par svarta stupisar till Frida och en snygg blus till Fideli och inte heller hade de stannat och köpt hem världens godaste kycklingspett med jordnötssås och galet goda vegetariska vårrullar och då hade det ju inte blivit en liten onsdagsfest hemma i Bellevuehuset.

Och då hade ju inte heller mamman kunnat sitta hemma och bortklemat I-landsklaga att tangenterna kändes lite hårdtryckta och lite ovana. Och att tangentbordet var lite bredare och att hon inte alls är kompis med det. Trots att det var ett exakt likadant som förut. Fast lite bredare. Och detta är med sladd istället för trådlöst, eftersom man ändå får byta batterier 24/7. D v s dagens i-landsproblem nummer två. 

Och mamman skäms. Skäms för sin uselhet och skäms för sina olater och divalater.

Och det är väl inte klokt och vettigt hur beroende man är av den här teknikprylen och har typ halva livet  där och klarar sig typ inte en endaste dag.

Nej. 

Inte någonstans.


Kram

7 kommentarer:

Himmelstäppan på smultronbacken sa...

Du är rolig du! Det är bara att hålla med, du sätter ju fingret rätt på tangenterna och belyser stora, otäcka nutidsproblem! Vad skulle vi göra utan våra datorer, det kan man undra?
Kram till dig / Åsa

HemkäraHanna sa...

Det låter som mycket gott med det onda. Och det tar ett tag för fingrarna att vänja sig vid nytt, det gör det!

Villa Freja sa...

Du ska inte skämmas. Det låter som om det ändå förde med sig en helt del gott och du ska se att du snart vant dig vid allt det nya. Kram.

Catarina Alexandersson sa...

Haha, ja dessa I-landsproblem, det var nog bättre förr tänker jag ibland ;) Fast då hade vi ju inte kunnat blogga..hmm..

Men vad mycket bra det blev av det hela ändå, tillslut =))

Kom på att jag glömt gratta korven på 2-årsdagen, hjälp!
Förlåt och ett stort grattis i efterskott till sötsaken!

Så stora de är nu, våra töser ,inte klokt! Och där kom vemodskänslan..

Puss o kram!
Catta

Annika sa...

Nä, inte klarar man sig länge utan dator inte. Men det förde ju med sig en hel del saker som kanske inte var helt fel ändå?! Kul att titta in till dig och dina fina flickor. Känns som om det var allt för länge sedan. Kram Annika

Siw sa...

Jag blir så himla glad över att någon mer skäms över sådant här som vi egentligen inte ska skämmas över utan bara skratta åt :) Men det är mycket som spelar in, En resa för livet speciellt :( och då värdesätter man din blogg lite extra i all ledsnad över barnen på Filipinerna.

lilla angelyne sa...

Men det är ganska befriande att klaga lite ibland. Jag klagar en hel del och i efterhand kan jag ibland se stora små saker lite klarare.

Stor kram