Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

torsdag 27 februari 2014

När hästlyckan är så stor att den knappt får plats...

 Godkväll!

Flora och Smulan

Man undrar ju exakt hur mycket stolthet och lycka det kan finnas i en liten tvåårskorv som inte visste till sig av hästlycka idag när hon och de andra flickorna på F äntligen och till sist fick sportlovsrida och klappa på de allra sötaste av hästar. Och sedan undrar man hur många tårar som egentligen får plats i en liten korvakropp när hon måste skiljas och ta avsked. Hur tårarna fullkomligt sprutade och Florpan pekade med litet spretigt finger: - Min! Pippi!

Och mamman fick locka och pocka med pannkakor och glass och en liten hästlycklig flicka med geggiga gummistövlar somnade på fem röda i bilen. För man blir ju helt klart lite trött och slut av all ridglädje och lycka och salighet som knappt får plats och när man får rida i en hel evighet.

- Mamma, titta!

Stolt liten Flisa!

Sedan fullt program och massor med fix och hej svejs och i morgon åker Frida till Växjö på SM-slutspel i innebandy och mamman och Fideli höll på att förfrysa tårna i skidbacken när Fanny susade förbi. Och bönade och bad att få åka hem tidigare. Kanske blir så när man åker direkt från shoppingturen och inte riktigt orkar och hinner byta om och tror att det räcker med gummistövlar.

Har jag inte sagt det.

Hon är hopplös.

Den där mamman.


Kram 

Fideli spanar på Fanny i Klackbergsbacken… 

3 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Men hur go e man inte då:)))
Jag har ju en hästtjej här hemma, och så fort ridlektionen är slut vid lunchtid på lördagen är det till nästa lördag hon längtar:))
Njut av lovet nu!
Kram Anna

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Härligt med hästar... kan förstå en liten tjejs lyckliga hjärta när man får rida :)
Hoppas sportlovet varit härligt på alla sätt o vis.
Njut av din fredag.
kram kram
Jessica

Fru Eriksson sa...

Naw...Lilla tjejjan <3
/Hästkram