Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 5 februari 2014

När mamman nobbade Persbrandt...

Goddag!

En liten korv och hennes knäppa korvmamma...

Å helt plötsligt så var vi inbjudna till Lena Endre och Persbrandts nya högt belägna villa i underbara skärgården och solen lyste mellan småtallar och björkar och utsikten var vansinnigt bedårande och havet glittrade och bländade och vi fick kisa medan vi åt sockriga bullar och drack kokhett kaffe och samtidigt försökte hålla balansen på vingliga färgflagiga caféstolar. I högt oklippt sommargräs som killade på brunbrända ben. 

Och mamman hade bländvita tänder och sånt där Endrehår hon också, som hon slängde lite med och skrattade högt och hon och Lena var som bästa bästisar och utbytte hemligheter och pratade lägenhetsköp och ungar och karlar och drömmar och framtid. Medan de låg och solade på blommiga handdukar och spanade efter fiskmåsar och sippade på lite goda drinkar med neonsugrör och sura limeskivor. Och viftade bort mygg. Och mamman hade inte alls någon bullig sexbarnsmage och stripigt hår och mörka tröttringar under ögonen, utan var slank och hade snygg randig bikini.

Och karlarna höll väl på med något karligt. Diskuterade väl några kamaxlar eller fräna växellådor och beundrade några guldiga ekerfälgar. Eller grillade gigantiska flintastekar. Eller nåt annat viktigt.

Och plötsligt och hux flux satt mamman och Persbrandt vid stupet ner till havet och dinglade med benen och han tog sin arm om den ubersnygga och oemotståndiga mamman som skrattade med kritvita tänder och han tittade på henne med sina isblå ögon och fluffade om hennes Endrehår och gav henne komplimanger och skamliga förslag. Med lite Marwin Gaye i bakgrunden. 

Och mamman sa: - Näää tack! Du vet... Jag är ju gift och har ju sääx uuungar…. Naturligtvis också på det absolut värsta och bräkigaste Fagerstamål som finns och på Tabihtavis. På pricken. Och exakt.

Och med ens kändes den där magiska snyggförtrollningen över mamman bruten och puts väck.

Men det är inte klokt vilket rikt och superduperspännande nattliv den där oglammiga sexbarnsmorsan lever.

Eller hur.


Kram

13 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Ha ha ha, ja dina drömmar är verkligen glammiga;-)
Jag har drömt att snickaren vi anlitat bara kommer hit o bygger oss den fetaste altan man kan tänka... I wish!
Kram Anna

Vardag och flärd sa...

Åh, du har så härliga drömmar! Men ditt liv med gubbe och sex ungar slår allt - och dessutom är du så snygg!
Kramar
Eva

Helenas enkla vardag sa...

Ha ha ha vad rolig du är. Trodde det var sant först.. Härliga drömmar, jag tycker mest jag drömmer mardrömmar, måste nog ändra på det och drömma om någon snygging istället.
kram helena

Anonym sa...

Hihi ... Du e la bara för roli :)

/Kram

Änglarna finns sa...

Hi hi...ja du har verkligen ett annorlunda liv på natten!!
Så kul att läsa inlägget!!
Tur att det bara var en dröm!!
Ha nu en fortsatt mysig dag!
Kram Annika

Anonym sa...

Vilket spännande nattliv du lever. Orättvist. Jag hade översvämning i gillestugan och var nära att drunkna. När jag sprang efter hjälp drabbades jag av minnesförlust och visste inte var jag bodde. Damen som tyckte synd om mig liknande inte ens Cameron Diaz, men oj vad jag var glad när jag vaknade. Torrt var det i sängen också. :) Härligt inlägg Petronella. Kram

Rost och rädisor sa...

Så härligt du skriver, spännande och kul så man tror det är sant!

En kul dröm ska jag också satsa på inatt

Ha det fint

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Efter Guillou har jag lärt mig...fniss, då gick jag på det en kort stund. Dina drömmar är toppen, vem vill inte sitta och svärma med Persbrandt.
Kramar
AnnaMaria

Home2tiny sa...

Vem behöver se på film när man har sådana drömmar....Här är en till som har de mest galna drömmar o kan vara rätt fnissig när jag vaknar. Kramisar Tina

annorlunda Underbara sa...

Hahahaha, du är helt underbar. Jag har också drömt om persbrandt....fast till skillnad från dig så låg jag med honom ;-))
Kram och trevlig helg
//Jess
www.annorlundaunderbara.com

Marie maräng sa...

Håller med Tina!

Härligt som bara du kan!

Trevlig helg!
Kram Marie

Lena - gott för själen sa...

Hahaha underbart! Har man inte jättemycket glamour omkring sig på dagarna så får man ordna det på nätterna. Eller nåt.

Kram Lena

Carita Liljendahl sa...

Hahaaa! Vem skulle inte nobba Persbrandt då hon har en så härlig familj. Att kunna drömma är ju fantastiskt, jag har träffat Bond-Craig i drömmen, och det var ganska häftigt kan jag lova. Men, men... livet jag har här och nu och vardagen i lilla staden i södra Finland är nog det bästa ändå :-)