Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 10 juli 2013

Tradera gör mig till Mr Scrooge...

Godkväll!

Den allra sötaste klänningen som köptes på loppis i våras...

Varför i hundan måste Traderahornen växa ut så man blir helt tävlingsgalen och fyndtvånget infinna sig och krypa in under huden så att man måste och är tvungen att bjuda i allra sista minuten och vinna kampen till varje pris och absolut till minsta möjliga pris också. 
Helst i sista sekunden och i grevens tid. Så att man riktigt kan gotta sig åt sitt klipp. Blir liksom lite roligare då. Känns lite bättre. Om man vunnit med minsta möjliga marginal.

Vet inte hur många auktioner som dock gått min briljanta kapnäsa förbi, bara för att jag envisas och trilskas med att göra samma misstag och blunder vareviga gång. För det är ju bara det att man glömmer ju bort auktionerna fast man tror varenda gång att man kommer ihåg sluttiden, trots att det är typ helt omöjligt eftersom man har en miljard andra saker i huvudet och glömmer bort det på direkten och på stört. Sedan går man och grämer och retar sig i evigheter. 
Att man blir snål. Som Ebenezer.

Blir så trött.

Det är ju det jag säger. Tradera gör mig till Mr Scrooge.

Sniken och gnidig.

Och till en auktionskämpe och en fighter.

Som aldrig lär sig.


Kram

17 kommentarer:

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Hej prinsessmamman

Jag var tvungen att utöva högläsning inför min man nu, för han tror att det bara är jag som är galen när jag budar på tradera! Hihi..
Nu vet han att det finns fler som får horn och blir personlighetsförändrade...
men vi har en skillnad... Jag budar till vilket pris som helst och glömmer att det också ska betalas. Jag är mer intresserad av att vinna och inser inte att jag också får betala dyrt för den glädjen att dra någon vid näsan som vill ha samma sak som jag! Hihihi...
Vissa nickname.. visst hatar man dem? FLIN!

Kram kram
JÄTTESÖT KLÄNNING!

L

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hahaha! Jag, veeet! För några år sedan när jag var som värst så dök de ju alltid upp, de som ville ha samma saker som mig.. Blev värsta fajterna och sedan tokångrade man sig, ville ju bara vinna! Usch och fy, hur man blir.... Typ....Oj då.... :)

Har inte varit inne på några år, men har nu smygbörjat igen.... :) Värsta beroendet ju,,, haha!

Kraam silversmeden!
Petronella

H`s enkla vardag sa...

Oj vilket beroende det där kan bli! Jag har aldrig lagt ett enda bud och inte heller sålt något.. Hade tänkt jag skulle skapa ett konto så man kan vara med och lägga bud, men det kanske är bäst att inte göra det. Jag är stressad ändå så det räcker och blir över.
Kram Helena

Prinsessorna på Bellevue sa...

Helena!
Det blir lätt ett beroende, men det beror på att man kan göra superfynd och då är det svårt att låta bli. Men visst kan det bli en stress, helt klart... Men har man gjort ett sådant där strålande fynd, så kan man å andra sidan vara superglad länge efteråt!

Kraam
Petronella

VisaLiza sa...

Testade Tradera och insåg snabbt att det var bäst att låta bli! Finns ju risk annars att jag aldrig skulle göra annat än att sitta och buda ;) Kramar Liza

Prinsessorna på Bellevue sa...

Liza... Risken är överhängande... :)

Kraam
Petronella

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Haha..du är väl för go du💗
Ja du de är inte lätt det där, har själv satt larmet på mobilen ibland för att inte missa att buda sista minuten..;-) GALET jag vet!!!!!

Må så gott
KRAM

Prinsessorna på Bellevue sa...

Villa Tretton!

Smart! Att jag inte tänkt på det... :)

Kraam
Petronella

Solglitter sa...

Kikar in för en liten sommarhälsning :)

Hoppas du kan njuta av vår ljuvliga sommar :)

Kram Lollo♥

Vero sa...

Hihi, känner igen mig precis. Haha... Nu var det länge sen jag var in och det är nog tur det.

Ha en fin torsdag!

Design by Tornblad sa...

Hihi fnissar högt här! Jag har faktiskt inte testat Tradera - I know - kors i taket. Men jag skulle säkerligen bli som du....

Kram
Malin

Anonym sa...

Vilken ljuvlig klänning....
Tradera har jag slutat mé hihi men visst kan man bli som Mr Scrooge/Kram Annmi

årstidens bästa sa...

Tänka sig jag har ALDRIG köpt något där...har inte tagit mig tiden att sitta där och titta...

Jag handlar ju på loppis eller typ andra (du) handlar åt mig på loppis!

:))

Kraaam
Linda

Anonym sa...

Jag har också haft paus med tävlandet en tid. Men i förra veckan började vi sälja igen. Jag känner så väl igen mig själv i det du skrev. Snart ska jag börja jakten på höstens DVD-filmer till Lidéns myskvällar. Jag är begränsad av att jag inte köper för vilket pris som helst men annars är jag svårslagen. Första gångerna gick min puls upp högt. Nu är jag så van att vinna så den där bubblande segerglädjen infinner sig tyvärr inte längre. Det trista är de ovana som trissar upp priserna för tidigt. De vinner ändå aldrig. Det första jag gör är att leta upp brytningssekunden. Sedan är det en barnlek. En, högst två sekunder innan auktionsslutet om jag verkligen vill ha saken lämnar jag mitt enda bud på prylen som med 99 % säkerhet blir min OM INTE det lagda budet är betydligt högre än det som leder. Då förlorar jag.
Fin klänning. Kul inlägg. Somriga julikramar

Prinsessorna på Bellevue sa...

Bosse!

Du och jag på en Traderakamp! :)

Haha! Känner igen exakt allt! Har suttit med klocka och tryckt när det varit två sekunder kvar! Haft värsta pulsen, men blev efter ett tag som du... Dock har jag också loosat hur många som helst p g a för låga höjningar och de auktioner som jag har glömt bort har alltid SÅKLART varit snorbilliga.... :)

Morr...

Kraam
Petronella

Ekomorsan sa...

Haha jag är precis likadan!!!! Och vad arg jag blir på mig själv när jag missar sluttiden :(

Har du testat citiboard? Inte samma med sluttiden men där finns en hel del fint :)

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ekomorsan!

Nej, det har jag inte... Måste nog kika in där!

Kraam
Petronella