Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 24 juli 2013

Floriskorvens bärsärk på Åhléns och minsann ingen badkruka längre...

Godkväll!


Tålamodstest när liten Floriskorv med ännu mera butiksspring i benen går bärsärkargång och löper amok inne på Åhléns medan Frida har beslutsångest och provar bikinisar i typ 200 år och liten buskorv river ner åtta par strumpyxor och hela hållaren i bara farten och rusar vidare i 190 runt hörnet på illersnabba barfotafötter och springer fram till sminkhyllorna och får på en mikrosekund tag i tre förpackningar med testpuder och innan den uberstressade mamman lagt tillbaka puderdosorna så har korven tjoff och pang kutat till leksaksavdelningen och börjar riva ut 57 gosedjur på golvet och kramar och har sig och sedan wroooom iväg och springer 
100-meterslopp inne i affären och gör kladdmärken på skyltfönstret och skrattar och rusar mot den svettiga mamman och gömmer sig i en provhytt och pussar den bedårande varelsen mittemot och sedan ut igen och får tag i shoppingkassarna under vagnen och drar iväg med dessa i full fart och mamman jagar efter och då får korven syn på en liten pojke i kön och stannar till och stryker honom på kinden och pekar på hans fina tröja och säger: - Öööööööö!

Låna liten korv. Någon?

Äntligen och till sist vågade den modiga lilla korven doppa sig lite...

Påhejad av storasyster såklart...

Sedan blev det att direkt och på stört, utan att passera gå, att sticka till simmis. Man kan ju behöva svalka sig lite efter en sådan förmiddag.

 Eller hur.

Det fattar ju vem som helst.


Kram

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst händer det mycket på några minuter, när man är en liten tjej på upptäcktsfärd. Stackars mamman, alldeles svettig jagandes i butiken. Men den lilla kickan hade jättekul, kan jag tro. Söt som socker är hon lilla Busan. Kramar till er båda från Eva L. i Blekinge.

Prinsessorna på Bellevue sa...

Haha! Ja, det ska gudarna veta, Eva! Åh, vad gullig du är och tack!

Kraam
Petronella

Ekenäsliv sa...

Hi, hi, de kan de där små;-) Kan tänka mig att även mamman behövde ett dopp efter den turen;-)
Ha de fint! vi tar oss en tur till storstan nu=)
Kram Anna

Browneyedgirl sa...

Skrattar, ja oj så jag känner igen det där =) Nu är mina barn större men oj så många butiker man jagat dom igenom. Men hon är bra söt lilla korven <3 Kramen och ha en fin dag

Anonym sa...

Hihi...
Ljuvliga badfoto :)
/Semesterkram Annmi

Vardag och flärd sa...

Himmel så underbart detta är! Glad och lycklig liten buskorv, precis som min Julia som ändå är en stor flicka - 2 år och 3 månader! Shoppa i lugn och ro, glöm det!
Varmkramar Eva

Blommiga Rutan sa...

Ojojo.... skönt med ett dopp efter detta kan jag tänka mig!!!
Påminner mig om yngsta dottern som var snabb som blixten, sprang när hon var 9½ månad, kunde röja hela Åhlens på 10 minuter blankt!!!
Men, roligt också! Eller hur? Roligt med barn som det är fart på!
( Ja, lätt för mig att säga nu när hon är 28!) Nu sitter hon på SVT,Rapport och läser nyheter, hur ordentlig och lugn som helst. Du kan se henne imorgon bitti, varje halvtimme från kl. halv sju, Karolina Schytser heter hon.

Härlig fortsättning på julimånad
Kram Anncathrine

Prinsessorna på Bellevue sa...

Haha! Då vet du precis vad jag talar om, Anncathrine... Men, vad kuuul! Då ska jag ta och kika på din dotter, som kunde röja Åhléns på endast 10... :)

Kraam och önskar dig detsamma!
Petronella

Annas röda stol sa...

Oj jisses vad hon hinner med den lilla Floriskorven :) Förstår att du behövde svalka dig efter det affärsbesöket :) Kram Anna

Anonym sa...

Nu sitter jag här och undrar vad det ska bli av den lilla söta korven när hon blir stor. Något speciellt tror jag att det kommer att bli. Och. Hennes mamma behöver inte köpa något motionspasskort. Hon får sin dagliga dos helt naturligt. behöver inte dopa sig. Möjligtvis doppa sig efter Åhlens-passet. Kram.

Prinsessorna på Bellevue sa...

Haha! Ja, Bosse... Vad ska det bli av den där buskorven.... Japp, motion så det förslår! Ett himla jagande hela dagarna!

Kraam
Petronella