Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 21 juli 2013

Ett bröllop att minnas...

God eftermiddag!Nog blev det en bröllopsfest att minnas allt, precis som Peter och Maria hade önskat sig. Den där speciella septemberkvällen i fjol. När det grovplanerades och planlades. I stearinljusens sken. En hejdundrandes tillställning och hallaballo.

Vädret var verkligen bröllopssnällt igår och solen sken ikapp med det vackra brudparet och deras fina, fina barn. Ja, intet öga var torrt och så fick de då äntligen varandra till slut. Där vid den lilla snirkliga bron, vid dammen, och solen strålade och himlen var blå och de var granna och sagolika och deras underbara trädgård hade ett speciellt skimmer över sig igår. Det är jag helt säker på.
Fideli sjöng  Roffe Wikströms "Mitt Hjärta Är Ditt" stämningsfullt och rörande och alla sjöng med när världens bästa Fagersta Ukuleleklubb sjöng Björn Skifs "Hooked On A Feeling" , när de nygifta tågade ut på grusgången och det var så vackert så det inte var klokt åt det. Ja, sedan var det var snittar och festliga drinkar och risgryn och bröllopsskål och bröllopskort på alla gästerna från balkongen och fruktansvärt god buffé och ljuvlig jordgubbstårta och allsång och uppträdanden och vackra och gripande och rörande tal och många tårar och många skratt och roliga telegram och världen bästa toastmaster och världens bästa präst som rev av Edith Piaf med "Je Ne Regrette Rien" så vackert så det gjorde ont och pussar och kramar och tjo och tjim och galej och baluns och världens hålligång och massor av musik som säkerligen och utan tvivel och alla gånger hördes över hela stan och världens drag och party och nattamat och dans på scenen och på gårdsgruset och på borden och först när det började att ljusna ute och sommarfötterna blåvärkte, i den ljumma magiska julinatten. 

Var det dags att gå hem.

En dag att minnas. Länge.

Tusen tack, finaste Peter och Maria.

För festen.

Och grattis!


Kram
11 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni fick. Bröllopsparet är så underbara människor o jag önskar de all lycka... O du musiken hördes ända hit till cactus så vi fick också höra det fantastiska bandet.

Kram Anna en gata bort

Välkommen Hem! sa...

Jösses vilken bröllopsfest! Blev nästan rörd av att läsa om Ukeleleklubben och prästen och allt kul. Ja, nästan så en liten tår ville klämma sig fram...
Kram du härliga Pella! ;-)
Judita

Prinsessorna på Bellevue sa...

Anna!
Haha! Lät det ända till dig!!!! Javisst, är de underbara människor! Ojojoj! Ja, vilket röj det var!

Kraam

Prinsessorna på Bellevue sa...

Judita!
Jaaa, det var världens fest!!! Supertrevligt och tiden gick sååå fort!

Kraam tillbaka du härliga!

Bittan sa...

Åhhhhh va kul det låter :))) precis så där vill jag ha det när vi ska förnya våra löften ska bara bearbeta mannen först , han är fast övertygad om att har man lovat för 25 år sen så räcket det :))) ha de bäst . Kram Bittan

Anonym sa...

Underbart ni haft det!! Förstår att det var helt fantastiskt med fina Maria och Peter som huvudpersoner ❤ och vilket härligt väder det var hela fina julikvällen!! ❤/ Carina

Mittgodastefinaste sa...

Så kul med bröllop! Det var ett tag sen vi var på det! Så fina tjejerna var i vitt.

Jag har inte hunnit titta in i bloggvärlden på ett tag så jag vet inte om jag har svarat dig, men jag gör det iallafall nu! Det var min mamma på bilden! Jag får alltid höra att vi är så himla lika, själv är det ju lite svårt att se. Jag tycker att det är min syster som är mest lik mamma!

Kram Jenny

Villa Freja sa...

Det låter helt fantastiskt. Kram.

Anonym sa...

Ett ord bara ... UNDERBART!

//Kram Annmi med en liten tår i ögat!

Änglarna finns sa...

Åhh vilket fint inlägg...och så vackra bilder!!
Förstår att det var ett magiskt bröllop!!
Önskar dej en fortsatt ljuvlig dag!
Kram Annika

Lena - gott för själen sa...

Wow vilken härlig fest det verkar ha varit! Så roligt när det blir så där bra. Men mycket beror på gästerna också;-)

Kram Lena