Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 1 april 2013

Påskharen och halvätna mackor...

Godnatt på er!

Liten påskkorv...

Då var det inte många minuter kvar på den här påsken och solen har varit så vänlig och skinit på oss hela långa helgen och vi har ätit en massa god påskmat och jag tror nästan att vi har godis kvar för minst ett halvår framåt. Påskharen gömde äggen på påskdagen istället eftersom det var så sjåigt på påskafton ändå. Tänk också att man faktiskt hinner ränna till IKEA på en påskhelg, hela tre gånger till och med, och nu har vi en äntligen vår efterlängtande köksö i vårt lilla kök och vi sitter på höga stolar, som på en kungatron, och blickar ner på smulor och och någon halväten macka långt därnere, som Floriskorven varit så vänlig att lämna kvar.

För man vet ju aldrig.

Rätt var det är så blir man ju sugen.


Kram

Så här glad blev Felicia när hon hittade sitt ägg...

Och här tror jag vi har självaste påskharen, som hade gömt alla äggen, förutom sitt eget förstås....

Frida, som följde den spännande kartan...

6 kommentarer:

Solglitter sa...

Vad mysigt med en köksö.....Grattis till den!!
Så fina bilder du visar :)
Ha en fin tisdag.
Kram Lollo

Hem & Drömmar sa...

Smart med karta till äggen det har inte vår hara hare kommit på så det händer att tjejerna hittar varandras ägg.
Ha en fortsatt fin start på april.
Kramar Ing-Britt

till-vidas-ara sa...

Hej rara! vad härligt det lät med den där köksön..kungatronen, och hur man kunde se saker långt där nere (ler) lät så fint och alla dina fina flickor. ibland önskar jag man skulle få en till, men den tanken motar jag fort fort, för jag tror inte jag har orken liksom. men tanken kan finnas där minsann. påskägg och massor med godis har vi minsann ätit här med. alldeles för mycket ...

påskkramar Lycke

På Selmas gata sa...

Åh jag älskar köksöar, bild kommer hoppas jag?:-) Klart att man ska spara lite av sin mat, en dag kanske det kniper och då är det bra att vara förberedd minsann! Lilla Florisen kan förresten vara sötaste lilla kärringen jag sett.

Här kom påskharen på lördagen till M:s förtjusning, tur det för inte en enda påskkärring kom och ringde på den här påsken trots att han tålmodigt stod och tittade ut genom fönstret och väntade...

Stor kram och trevlig tisdag!!

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Den här påsken har varit alldeles strålande!

Kramis
Linda

bosseliden sa...

Vad bra när man kan byta letardagar. Vet du om det finns en gräns när tjejer växer ifrån det? Våra 14 och 17 år ville absolut inte sluta men de ville inte ha några lappar utomhus. Risken fanns att någon såg dem. :)

En köksö är inte dumt.