Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

fredag 19 april 2013

Inte världens smartaste mamma direkt...

Godkväll!

Fanny på väg till disco, nu ikväll. Det är fasligt vad ungdomarna ränner på disco nuförtiden. Vareviga helg...

Kvällsrapport från Villa Bellevue.

Mamman har förbannat sig tusen gånger om för att hon är så karaktärssvag och vek och inte kunde stå emot den där rödbetspåsen på Coop igår. Sedan har rödbetorna legat och frestat på bänken hela dagen och när kvällen kom kunde inte den vackliga mamman kämpa emot längre, trots att hon vet att alltid får världens magknip efteråt.

Men eftersom mamman är en ganska hoppfull person och vareviga gång tänker att nästa gång så går det nog bra och måste helt enkelt vara lite dum och typ världens osmartaste människa, så fick hon vackert stå sitt kast ikväll och ligga med universums värsta magplågor ever, förmodligen de värsta i mammans liv, förutom när prinsessorna skulle komma till världen såklart.

Nu kan vi bara hoppas att den stackars mamman lär sig något av detta och tar lärdom av att rödbetor helt enkelt inte är något för henne.

Trots att hon älskar de där röda grönsakerna.

Med massor av smör.


Kram

4 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

hihiii....
vi åt också massa gott ikväll och fick knip...
Men kanske varvdet värd.
Ha en fin Hleg !
Kram på dig

Mittgodastefinaste sa...

Stackars dig! Jag förstår precis, jag gör också så, stoppar i mig en nybakad bulle med jäst i för jag tänker att det är värt det. Men det är det inte att känna sig som en trasa sen. Hoppas att du mår bra idag och kan ta tag i helgen!

Kram Jenny

VisaLiza sa...

Kanske inte det smartaste man kan göra, men inte heller det dummaste. Du fick ju något som du gillar även om priset blev högt. Kramar Liza

Catarina Alexandersson sa...

Men söta rara lilla du, ajajaj.. Du får koka potatis och färga med karamellfärg, och så en klick smör på det. Va, vad säger du ;D
Tycker synd om dig din stackare :(

Har missat massor här ser jag, så tråkigt när man inte har mer tiiid!!!

Stor kram på dig lilla tokmamman,
Catta(strof)