Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 8 april 2013

Köksfix och kökskrux...Godkväll!

Den sista svarta skivan kvar, men den byttes ut ikväll...

Vi var på vippen ikväll att åka ner till vår stora tjej som blev så himla sjuk i natt och fick feber och superont i halsen. Så typiskt att hon hann åka till Norrköping igår. Fideli tyckte vi skulle avvakta tills imorgon, men det är väldans jobbigt att ha en unge på vift, som dessutom är sjuk, även fast hon är stor. Tur att hon har världens bästa och finaste vänner därnere som hjälper henne och har handlat till henne ikväll. Det gör ont i mammahjärtat som vill badda pannan och pyssla om och skämma bort litegrann.

Floriskorven är annars lite bättre och sov yttepytte bättre natten som var. Fast stundtals idag har hon varit lite som en trasa, med blanka ögon och lite småvarm. Velat krypa upp i famnen mest hela tiden, och mamman har torkat snor hela dagen.

Förutom det så är det himla roligt och kul att det snart är klart i köket. 

Finns ju bara ett litet krux med det.

Det är fasligt vad allt annat ser dassigt ut.

Hux flux.


Kram
14 kommentarer:

HemkäraHanna sa...

Ja, det är konstigt det där att renoveringsbehov sprider sig.
Hoppas att stora dottern kryar på sig snabbt. Jag kan verkligen förstå din vånda.

På Selmas gata sa...

Men usch vad jobbigt att inte ha henne nära:-( Hur långt är det mellan er?

Min mamma ringde en kväll när jag precis flyttat 25 mil bort och var jättesjuk. Det slutade med att pappa kom och hämtade mig...eller vi kom bara halvvägs för sedan blev det ambulansfärd resten. Nu var det extremfall eftersom jag efter det blev diagnostiserad med den neurosjukdom jag idag lever med (som sedan gick i rakt i botten efter jag varit gravid). Detta var för mer än tio år sedan och då först när mamma sa att "pappa kommer" så tyckte jag nog hon överdrev men det var en j-a tur att det blev som det blev för då hamnade jag på hemsjukhuset ist.för långt bort där jag ännu inte kände nån.

Flyttade också hemifrån vid 16 precis som din flicka så jag hade klarat mig på egen hand i många år redan. Men nu när jag själv har barn så förstår jag hur hjärtat värker när ens telningar mår dåligt, och jag anar att den känslan aldrig går över...

Det blev långt det här, men jag ville bara säga att jag sympatiserar med er och hoppas fina F-tjejen blir bättre alldeles snart! Många kramar!

VisaLiza sa...

Det är egentligen helt livsfarligt att greja hemma eftersom det slutar i att man vill göra om allt! Jobbigt när barnen är sjuka, spelar inte någon roll då hur stora de är. Kramar Liza

Välkommen Hem! sa...

Ser jättefint ut med det nya, ljusa! Hemskt nyfiken på o se hela köket.
Stackars Fideli! Du vet ju att om det skulle krisa så hör av dig om jag kan hjälpa till med nåt. Då rycker jag ut på stört.
Kramar! Judita

Annas röda stol sa...

Åh ja vad jobbigt när dom blir sjuka, fast de är stora. Spännande med ert kök:))). Ha en bra dag. Kram Anna

Life's Silverlining and I sa...

Ja det är det som är kruxet när man börjar fixa att plötsligen vill man fixa med allt. Kram Nilla

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åhh, vilka gulliga kommentarer! Tack snälla för kryahälsningar och tack snälla, snälla Judita, vad gullig du är! Stackars, stackars "På Semlas gata", vilken himla tur att de kom och hämtade dig....

STOOR KRAAAAAM!
Petronella

Vardag och flärd sa...

Mina barn är vuxna och har egna familjer men du ska veta att jag våndas när de är sjuka och jag inte håller dem i famnen och torkar pannan! Så jag förstår hur du känner! Hoppas dina flickor blir krya snart!
Kramar Eva

Catarina Alexandersson sa...

God morgon!
Hur är det med stackars dottern idag, blivit bättre? Hoppas det.

Men wow, jag vill se meeer av köket, pleeeaaase! Vackert hem ni har =)

Ha en toppendag!
Kram Catta

Solglitter sa...

Tänk att man vill alltid ha dem nära och få pyssla om och bry sig....
Jag förstår såå väl min egen mor som aldrig någonsin slutade ömka och skämma bort mig och påminde mig om att ha mössa kalla dagar fastän jag fyll fyrtio år...hihi..
Ja det är så fint med all denna omtänksamhet.
Förstår så väl din/er oro där.
Hoppas tösen kryar på sig snabbt nu.

Önskar dig en finfin dag vännen
Kram Lollo

Anonym sa...

Aldrig roligt när sina barn är sjuka trots att de är lite större... Hoppas hon mår bättre idag...
Det verkar gå hur mycket sjukdomar som helst...
Vill precis som Catarina här se mer av ert fina kök!! stor kram!!

Anonym sa...

Man är alltid orolig, när barnen är sjuka. Jag har en dotter på över trettio år, men det känns i mammahjärtat, när hon är dålig. " Hönsmamma ", säger min man, men jag tror att han är litet " hönsig " också. Kryapådighälsningar till fina dottern och till den lilla kickan. Soliga Blekingehälsningar från Eva L.

Hem & Drömmar sa...

Vad roligt med lite nytt i köket men visst är det så att det gärna drar med sig ett och annat ;).
Stackars Fideli, förstår att det känns tungt i ditt moderhjärta då hon är så långt borta men som du skriver är hon ju omgiven av fina människor. Hoppas hon kryar på sig snabbt.
Ha de gott, kram Ing-Britt

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

stackars dottern:( hoppas hon piggar på sig snart igen. Visst är det så att när man väl börjar göra iordning en sak så ser man ju att det där andra kanske oxå borde göras vid något:)
Febervarma barn som ligger på en och ska klappa och hålla på en och vara som en skalleper, det är ju mysigt MEN så VARMT!! får panik ibland man kokar ju av värme till slut. då får man springa upp en sväng och svalka av sig, för att sedan krypa ner och bli uppvärmd igen fniss...
Kram på er.
Jennie