Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 21 mars 2016

När man vrålvägrar och tvärnobbar att gå hem...

Godkväll!


Och den där klänningglansiga party-Florpan längtade nästan ihjäl sig i helgen efter kärt kusinkalas i Prästgården och som vanligt blev den där utanskamikroppenfamiljen kvar till dötider och vrålvägrade och tvärnobbade att gå hem från ett urmysigt partajhus och roffade och proppade sig igenom fyrtiosju söndagssittningar på raken och lite mat på det för säkerhets skull och uti fall att och typ rullade ut genom ytterdörren i sena aftonen.

Och den där pärmvärldsmänniskan har återigen fått träffa denna underbara lille store man som hon bara vill ta under armen och bära hem. Och återigen har hennes hjärta nästan stannat. Och återigen kan hon inte förstå hur denna fina man lyckades överleva så många koncentrationsläger. Men eftersom en pärmvärldsmänniska absolut inte får kidnappa och hålla på att röva bort och sno små rara farbröder hur som helst. Hur fina de än är. Så fick hon bära hem en bok under armen istället. Där den fine lille store man skrivit så snällt.

Med snirkliga bokstäver.

Och det är stort.

På riktigt.


Kram

Alfreds 9-års kalas...4 kommentarer:

Sara S. J. sa...

Känner igen det där med att man inte vill gå hem. Det är ju så mysigt och härligt när man väl ses och då vill man ju inte att det någonsin ska ta slut. Allt det där färgglada och härliga. Glad påsk till er härliga

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hoppas du får en mysig långfredagskväll och Påskhelg med din härliga familj :)
Varm Kram
Jessica

vitadrömmarobusigabarn sa...

Underbart!
Så söt och bestämd
Ljuvlig påsk till er
Varm kram

Mittgodastefinaste sa...

G L A D P Å S K Petronella!!

Kramar Jenny