Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

tisdag 5 april 2016

När man blekt ögonbrynen i över ett halvår...

Godkväll!


Jodå. Om man nu råkar vara född med korpsvarta ögonbryn och lingult hår. Jaja. Men typ då. Ni fattar. Om det sen råkar, med typ alla dryga och svintrista ålderstillägg hit och dit och dagligt skamfilat nötande och allmän förslitning och chanserat förfall liksom plötsligt och hux flux, ändra på sig en smula. Lite åt trökhållet. Så kan det hända att man vill hjälpa naturen lite på traven ibland. Jag säger KAN hända. Kan.

Och om man då tillhör en generation som liksom kom lite före det här med slit och släng och har en utrotningshotad förlegad uppfattning om att det är lite synd att gamla slattar förfars. Och inte vill slösa. Så kan det hända att man är en smula slö och försoffad och liksom lite trög och inte läser riktigt att det är en ny megasnabb variant och missar den där livsviktiga aktivatorgrejen och häxblandar lite nytt och gamla slattar huller om buller. I en enda osalig röra. Och till sin stora I-landsproblemfasa upptäcker att de där brynen liksom känns lite ljusare för var dag som går. 

Och så kanske man tiodubblar tiden och tror att det är det som felar. Och blir stenförbannad. Asarg. Och ligger halvt galen med ögonbrynsgnag i magen och genomskinliga spökögonbryn en måndagsnatt och inte kan sova och fundrar och klurar på ifall att man kanske inte ska blanda gamla slattar med nya. Trots allt. Och går upp i arla morgonstund och tittar förskräckt och bestört på den tomma ögonbrynslöse spökmamman i tisdagsspegeln och rotar fram förpackningen och läser väteperoxid på slattjäkeln.

Och att det då går upp ett ljus att man har med liv och lust har blekt de där stackars albinostråna i en mindre evighet.

Så här i viktiga ögonbrynstider.

Sug på den ni.

Kram på er!

6 kommentarer:

Anonym sa...

:) Tack för att du delar med dig så en vet att en inte är ensam om att vela till det.

Mittgodastefinaste sa...

Åh Petronella!! En sån grej hade jag med kunnat gjort, lätt...

Kram Jenny

Browneyedgirl sa...

Rackarns :) Du är hur fin som helst i alla fall <3
Kram och njut av söndag

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hej anonym!
Nej, herreguuu sånt där gör jag heeela tiden. Var bara tvungen att dela med mig av alla knäppheter jag gör... :)

Kram
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jenny!
Hahahaha! Jag är bara sååå knäpp... :)

Kram
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ramona!
Guu vad du är snäll!!! Du med!!! <3

Kram
Petronella