Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 7 mars 2016

För en icke ödmjuk liten ensemble så är det väl ganska uppenbart...

Godkväll!


Säger det igen. Det är fasen inte klokt vad den där fenomenala och lysande kvartetten är kolossalsmarta och makalöskloka som kläcker den ena klyftiga och förslagna grejen efter den andra och sitter och slipar på sluga och klipska idéer och klurar på varför ingen annan har lyckats kommit på det förut. Men det är klart. För en icke ödmjuk liten ensemble så är det väl ganska uppenbart. Obvious liksom.

Och så sitter de där halva natten och flabbar och garvar och är stångmätta och fundrar på vad de ska göra med alla cashen som kommer ramla in och hur den enda fast anställda i trojkan kan säga upp sig rakt av och på studs medan de andra företagarna bara kan ha det lite vid sidan om. Och så bestämmer de vem som ska fnula på patentansökningarna och vem som ska basa över flisen och alla sitter tysta en stund och stirrar en smula planlöst ut i det skumma köksskimret och begrundar för ett kort ögonblick vad de skulle göra för alla pluringarna och paran.

Och det är ta mig tusan inte första gången de har löst världsfreden och rett ut klimatdilemmat och fixat allt annat krux och trassel som finns.

De brukar nämligen göra det. Nästan tills den där marssolen trängt undan lördagsstjärnorna.

Och ljusen på bordet brunnit ut.


Kram

1 kommentar:

Mittgodastefinaste sa...

Härligt! Låter som en alldeles underbar sammankomst!

Kram Jenny