Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 5 mars 2016

Och för miljonte gången bli hetsjagad av en biljon orcher...

Godkväll!Och den där prinsesspappan spanar in kvällens programtablå och är så himla fredagssnäll och säger: - "Jaha, då är det dags igen då"... Och så får den där prinsessmamman för miljonte gången återigen bli hetsjagad av en biljon orcher och sakta men säkert klättra upp för höjdskräcksberg i smala vindlande trappor och tokbrottas med megamonsterspindlar och smida ihop supersvärd och springa vanvettigt uppför Minas Tiriths vinkelräta uppförsgator i värsta eldklotsregnet och anfalla läbbiga bärsärkarjättar och smartkriga från flanken på Pelennors fält och svinga sig vigt upp på olifanter och dräpa häxmästare och nästan ramla ner i Domedagsklyftan och flyga med gigantiska trollkarsörnar till vackra Vattnadal. För att till sist lämna Midgård och segla iväg mot horisonten och gråta floder och krama bästa bästisarna. En sista gång.

Och fast det är typ sjuhundra reklampauser som håller på i sjuhundraår och den där prinsesspappan sovit gott ett par timmar redan. Så är hon glad. Och nöjd. Och det är något med det där med brödraskap och omöjliga uppdrag och heroiska hjältemod och den ständiga kampen mellan det goda och onda. Och att man ska följa sitt hjärta. Och så klappar hon den där fredagssnälle lite lätt på kinden och viskar godnatt.

Eftersom han förstår det.


Kram

1 kommentar:

mammi sa...

Ja de är mäktiga de där filmerna. Själv somnade man efter en veckas inskolning av minstingen och hallå till förkylnigsbacillernas underbara värld. Men skönt att inte ha insomningsbesvär iallafall ;-)