Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 22 juli 2015

När korven var liten som en docka...

Godkväll!


Mamman kan inte låta bli att titta på gamla kort mellan vansinnesutrensningarna och så tjuter alla i kör: - Meeen guuuu!!! Och lilla korven kan inte fatta att hon varit pytteliten som en docka typ alldeles nyss och då måste sötkorven dansa ett par varv bara för att hon blir så himmelens glad och inte riktigt vad hon ska göra av allt det där som bubblar upp och rycker med sig nallen i farten och då måste mamman greppa tag i den där discokorven och så måste du snurra ett par varv. Precis som de gjorde när hon var liten.

Som en docka.


Kram


4 kommentarer:

Anonym sa...

de där ögonen som fixerar en!!!

och nu snart blir hon själv moster! kan du fatt???
kramar!!

Bosse Lidén sa...

Jag som hade tankar om att gratulera till något nytt på Västfronten möts "bara" av en söt docka som jag känner igen som yngst i fotbollslaget.
Du är väl rädd om dig när du är på yrkesutflykter. Anhöriga till poliser sover nog ryckigt. Jag får ta ett snack med Kurt Wallander över en fika.
Hoppas det gick bra i Gothia Cup.
Kram Bosse

Prinsessorna på Bellevue sa...

Klart man inte kan fatta!!! :) Det går bara inte!!!

Kraam
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Bosse!!

Han har kommit nu!! Han har kommit!!! :) <3 Jag är rädd om mig. Denna händelse fick man rycka ut på när man var ledig, men ja, jag är rädd om mig. Försöker i alla fall... ;) Men nöden har ingen lag. Jag är gärna med på det där Kurtfikandet!! :) 32:a plats! Och en icke nöjd målvakt härhemma... ;)

Kraam
Petronella