Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 6 juli 2015

Ett år äldre och visdomstandsmodig...

Godkväll!


Det är inte klokt vad man liksom är beroende av den där uppkopplingen då och då. Och man står liksom lite handfallen när varken telefonen, TV:n eller datorer fungerar. I alla fall när det blir under en längre tid och när det där mobila nätverket är typ segt som sirap. Det är därför det har varit lite tyst härifrån på ett tag och tydligen högt ovisst när det blir fixat. De där fnittriga och skrattiga är dock äntligen tillbaka från ett soligt Öland och mamman och pappan har längtat efter lite buller och bång och fulla sängar igen. Och lite guldkant i tillvaron.

Och den där mamman har fyllt år och blivit så vansinnigt uppvaktad med vackra luktärter och rosor och brickor och goda ostar och kex och vitaminer och en massa gott att äta och en fin kanna med lite kunglig glans från Solliden och ljuslyktor och hur mycket som helst. Och imorgon kommer den. Den nya tvättmaskinen. Och hon hoppas att det där vadandet i tvätthögar snart är ett minne blott.

Och idag har hon legat i en tandläkarstol med en trasig visdomstand och våndats och spänt sig och gapat och med ett hjärta som höll på att hoppa ur kroppen och hon tackar den där som finns där uppe för världens snällaste tandläkare och tandsköterskor.

Och den där visdomstandsmodiga.

Är nog lite värd lite ost och kex ikväll.

Eller hur.


Kram


4 kommentarer:

Hemkära Hanna sa...

Visst är du värd det!
Och så behöver du definitivt extra energi inför allt tvättande som skall ske här inom det närmaste.
Stort grattis i efterskott fina Petronella!!!

Ekenäsliv sa...

Stoooort GRATTIS i efterskott till dig!!
Härligt att bli firad :)
Jag fyller år på torsdag jag och jag tycker det är lika mysigt fortfarande;-)
Kram Anna

Bosse Lidén sa...

Det klart du var din stackare. Skönt att vara i goda händer när man ligger där utsatt. Ingen plats jag trivs på. Grattis i efterskott. Hoppas tvättmaskinen sköter sig. Ska ni ge den ett namn?
Svettiga kramar från Bosse.

Mittgodastefinaste sa...

Åh visdomständer.... Jag fick ju ta bort en rot som blivit kvar för ett tag sen hos en KIRURG... Men hon var pedagogisk som tur var!

Drunkna inte i tvätten! Det är lätt hänt, och då har jag bara knappt hälften av girls mot dig!

Stor kram till dig Petronella!