Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 13 augusti 2014

När man är lite stukad och blir överöst med femtonhundra ketchuppussar...

Godkväll!

Pusskorven...

Mamman ligger utslagen och utpumpad och lite ur slag i soffan efter ha varit hos kotknackaren och hon blir överöst och pepprad av ketchuppussar av en liten Floriskorv som liksom är lite rusig och överlycklig och har hela hakan full med tomatsås och som har längtat efter sin lilla mamma. Som varit lite krökt och stukad. Den sista tiden.

Och liten Flisa undrar allvarsamt om mamman kommer att leva när hon blir nitton. Som Fideli. Och mamman säger att hon hoppas och tror det. Och liten Flislisa blir lite lugnare och undrar om mamman kanske blir hundra. Och mamman säger kanske. Och Flisan säger att hon inte vill att mamman ska bli hundra. Att det är så gammalt. Men att hon ska vara ungefär som nu. Hur länge som helst. Liksom.

Filippa skakar på sitt rufs och säger att hon inte vill ta av den polkagrisrandiga pyjamasen på hela dagen eftersom den är så rasande mjuk och att hon vill snusa omkring i den i evigheter.

Och mamman får sms från Frida att flickungen åker läskiga karuseller på Gröna Lund. Och mamman ojar sig och har sig.

Och får lov att resa sig från soffan. Och börjar nästan bli lite yrslig och vimmelkantig av alla ketchuppussar. Och får knappt luft.

Och tar sin lilla dagiskorv i famnen och bombarderar tillbaka femtonhundra pussar.

Så korven knappt får luft.

Och skrattar högt.


Kram


Floras dagisdebut kan väl bäst beskrivas så här... Helt omöjligt att ta en vettig bild eftersom det var så vansinnigt roligt på det där dagisstället. Och så hade hon ju släpat med sig tre syrror dit också...

Inga kommentarer: