Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

torsdag 15 augusti 2013

Mamman kan bara inte låta bli att dryga sig...

Godmorgon!


Mamman kan inte låta bli att dryga sig utan måste liksom bara få tala om att hon satt världsrekord igår och att kycklingen var inne i ugnen vid halvniosnåret på morgonen och att ovan gratäng bara stod och väntade på att få åka in i ugnen den med. Men när solen lyser så där lockande och vackert, trots att de återigen har lovat regn och eftersom mamman som bara tokälskar sådana där positiva tvärtomväderleksrapporter, så då går det bara inte att hasa runt i morgonrocken halva dagarna och inte göra ett enda nyttigt handtag över huvud taget och ett skapandes grann.

Det får liksom vara slut och stopp på det nu. Det går liksom inte an. Stört omöjligt.

För mamman har liksom slappat till sig och det har inte varit någon ordning alls. På torpet.

Men.

Den förlorade bilnyckeln som har varit borta i en månad. Som gnagt i mamman. Den hittade duktig liten Flisa i rosenrabatten under stora pyramideken. Det är fasligt irriterande att de ska komma på och uppfinna bilnycklar som bara är grå och bara som en platt platta. Hur tänker man då liksom? När nycklar ska blänka och se ut som nycklar ska se ut. Blänka och lysa i rabatter. Om man nu råkar tappa dem där.

Ja, ni fattar.

Sedan har biblioteksboken plötsligen dykt upp. Som mamman lånade i april. Som varit spårlöst borta och försvunnen. Som gnagt i mamman. Som mamman trott har åkt iväg till sopis i en pappkasse med skräp.

Jodå. Den har dykt upp. I en annan kasse.

Ja, ni hör ju.

Då kan väl mamman få dryga sig och visa att hon kan vara duktig också.

Ibland i alla fall.

Det kan ni väl unna henne.


Kram

13 kommentarer:

årstidens bästa sa...

Den duktigheten unnar jag dig verkligen du finaste P!
Tack för din omtanke den värmer ska du veta. Det är väldigt jobbigt just nu. ♥

Kram
Linda

hemma hos lilla mej sa...

Håller med dej att i bland kan det bara vara så segt att fixa och förbereda på morronen .Men senare på dagen så känns det ju bara så kanon när man får mera tid att vara ute och njuta .Härligt att bilnyckeln kom tillrätta .Ha nu en skön och härlig torsdag underbara du .Kramar Rita ♥

Villa Freja sa...

Det är hopplöst när saker och ting bara helt spårlöst försvinner. Men sån tur att de ibland lika plötsligt kan dyka upp igen :) Kram.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bilnycklar är luriga, jag tror dom traskar iväg själva och gömmer sig. Ibland hittar man dom på såna bra gömställen som du gjorde. Och jag tycker du är jätteduktig.
Stor kram
AnnaMaria

Vardag och flärd sa...

Den fantastiska mamman har all anledning att dryga sig!
Varmkramar Eva

Anonym sa...

Härligt att starta tidigt då blir det mer tid hela dagen :)
/Kram Annmi

Villa Björkenäs Backen sa...

Så Gott det ser ut. Visst är det Härligt när det blir Så gott.
Men kanske är det nått son du vill dela med dig ;) ?

Ha nu en fin dag med dina. Vi ska ut och Njuta av den fina höstdagen.

Kram från mig

Annika sa...

Absolut, man ska dryga sig så fort man kan. Vad skönt att alla saker kommer på sin plats. Känner igen mig i dig! :-) Ha en fin dag. Kram

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Det unnar vi dig massor! Bra jobbat! Anna

Anonym sa...

Så länge du inte slarvar bort något barn på F får du dryga dig hur mycket som helst. :)
Ibland blir jag nästan galen när jag försöker komma på var förlagda saker är. Under jakten brukar jag hitta andra saker som jag glömt att de fanns. Sist hittade jag vår gamla hund... nej nu ljuger jag allt... Kram

vitadrömmarobusigabarn sa...

Tack för din fina hälsning
Blir så himla glad!!!
Gott det ser ut !!!!!!!!
Kramar Tina

Melody and M.E sa...

Vilket underbart inlägg! Var tvungen läsa det två gånger! Här har bilnyckeln också varit borta och det gnagde rejält och hela huset vändes upp och ned ett par gånger! Ja, nästan i alla fall för jag glömde kolla kassaskåpet! Och det tog sin tid innan jag kom på att jag lagt den där en gång ihop med plånboken, då det var mycket spring i huset och olåsta dörrar! Snacka om säkert förvar och jag hade gått och haft ångest att bilen skulle bli stulen! Men så glad man kan bli när saker och ting kommer tillrätta!
M.E

till-vidas-ara sa...

oj hur jag känner igen. här allt kommit bort i renovering och alla barn och igelkottar :) ibland blir det lite mycket minsann. bara att sänka behovet av kontroll. har liksom lyckats ge upp det lite och det är bra. man skulle nog inte överleva annars :)

kramar Lycke