Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

fredag 20 januari 2017

När vi nått den orimliga tidens rand...Varje dag tänker hon att idag ordnar det sig nog. Idag är den dag det händer. Idag är den dagen då det inte kan bli värre. Den dagen när botten är nådd. När vi nått den orimliga tidens rand. När det hederliga och det som är rätt äntligen och slutligen får komma fram i dagen och segra och triumferande sopa mattan med allt fegt ryggdunkande och svekfullhet och dubbelspel. Den dagen då osanningar och falskhet far åt fanders. När kålsuparna inte kan sova gott om natten längre. Den dagen då de inte står ut med sig själva längre. Den dagen då de prestigelöst deklarerar att nu får det vara nog. Nu är det banne mig nog. Att den dagen var här. När ingen längre var rädd. Att säga sanningen.

Och på något vis känns det som det där pärmvärldshjärtat är på väg att gå sönder. Mer än någonsin förr. Itu och i tusen bitar. Som så många andras. Att man har glömt det viktigaste. Vilka vi är till för. Allt vi försöker eftersträva varendaste dag. Man har bara skrynklat och knycklat ihop de gamla fina ledorden och trampat på dem. På oss.

Och i dag undrar hon.

Vad är det värt?

På riktigt.


Kram

2 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej!
Ja du, det verkar inte som det hjälper vad kåren säger!! Högsta chefen sitter ju ändå kvar..slår sig för bröstet och tycker att det mesta är bra!
Denna omorganisation, fungerar ju inte..el kanske den gjort med en annan ledning!!
Tycker synd om dig och alla andra som sliter som djur!! Hör även dom som egentligen skall vara ute på fältet..dom har så mycket skrivarbete..vad blir då lidande? Jo allmänheten!
Så nu har jag skrivit av mig..fniss!

Är iaf en underbar bild..på en "goding" med båtmössa!!

Ha det bäst!! Kram Annika

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hej finaste Annika!

Ja, det är så mycket nu som är så sjukt och konstigt och illavarslande och knäppt och jag förstår inte vad som ska kunna vända skutan snart. Poliserna hoppar av som skeppsråttor och situationen blir bara värre och värre... Blir så innerligt ledsen och nedstämd av detta.

Stor kraaam! Ja, visst är det en liten goding. En liten polisgroda... :) <3 <3 <3

Petronella