Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 13 juni 2016

När man haft den bästa dagen i sitt liv...

Godkväll!
Och har man väntat i tusen år och sedan typ tusen år igen och hela ens nya tioårsjag låtsassover och väntar ivrigt och länge på att den där Bellevuekören med rufsiga och tufsiga mammor och pappor och en hel radda med gäspiga sångglada systrar ska uppenbara sig och man tänker att den där gratulationskommitéen kan väl komma till skott och inställa sig någon gång och överösa en med pussar och paket.

Precis som det ska vara.

Och hon får spela sin favvolista på Spotify hela dagen och äta massvis och obegränsat med lasagne som hon älskar så ofantligt och sedan är det tjusiga ballonger och chokladtårtor och vingliga färgglada paketberg och alla är så där kalaslyckliga och det är tjo och tjim i vackra junikvällen och hennes musik hörs i hela kvarteret och det är skratt och "Vi gratulerar" och en vimmelkantig liten hårfager nybliven 10-åring snubblar till sist in i sena kvällen efter vattenkrig och studsmattebus och tårtätning och paketöppning. 

Och en liten decenniumtrasa som liksom är lite slut som artist. Somnar med orden:
- Det här var den bästa dagen i mitt liv...

Och prinsessmammans hjärta kniper till lite och minns den där lilla trollungen som igår och kan inte fatta och för sitt liv förstå att den där trasselsudden som ligger där på sömniga fluffkudden plötsligt och olovandes har gått och fyllt tvåsiffrigt.

Och så stryker hon bort lite vattenkrigstestar och pussar henne på mjukaste kinden. 

Och minsann.

Det är hennes lilla trollunge.

Sannerligen. 

Kram

Högt älskad liten Filippa. Tillika trollunge...


4 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Grattis till din fina prinsessa!
Den låten är underbar, min dotters klass sjöng den på avslutningen nu när de gick ut sexan och nu ska byta skola. Det passade så bra!

Kram Jenny

Annika sa...

Grattis i efterskott till lilla trollungen. Visst är det väl helt galet hur fort tiden går.Min äldsta tog studenten i tisdag. Hjälp, var tog tiden vägen, hur fort går inte barnåren??? Ha en fin helg. Kram Annika

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Så vackert inlägg... Kärlek och värme...
Hoppas allt är bra med dig.
Ha en härlig kväll och en skön helg.
Stor kram
Jessica

Gemsofmylife sa...

Grattis i efterskott till killtjejen :) Tiden går så fort att man bara vill trycka på stopp knappen ibland :)
Kram och trevlig helg
Susanne