Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

fredag 15 april 2016

Kung av sand och ett evigt letande efter den där Gessle...

Godkväll!Och den där pärmvärldsmänniskan har äntligen fått träffat andra pärmvärldsmänniskor i en enda salig röra och oformlig hög och den där Tylösandsluften gjorde så innerligt gott blandat med alla hysteriska fulskratt och sinnesrubbsglada tårar som runnit och tjoande och tjimmande och intressanta och fängslande diskussioner om vartannat och alla tänkvärda ord som sagts och kontakter som knutits och en mix av pinsamma passionsfruktssmakande martinis och rosa bubbel på svitaltanen och allt garv och flabbande och dansben som liksom gått av sig självt och kramar och galna människor och fantastiskt mat och underbara strandpromenader och sagomånar som blänkte magisk i kolsvarta hav och ljud av dåraktiga och superlyckliga nattbadande långt därnere och natthimlar och musik och stjärnor och en smula filosoferande och prat och fniss under vidunderliga Vintergator utan slut och svintrötta fast himlans lycksaliga konferenstjejer med diskotrötta fötter sittandes där i en mindre evighet och insvepta i de mjukaste morgonrockar och skönaste hotelltofflor och ätandes Dumlekolor och mörk choklad i vackert silverpapper och sedan lite fler debatter och samtal och resonemang på det och otroliga wowfrukostar och Ipadjuice och nyfunna vänner och slingrande Prins Bertilstigar och snäckplockning och vågskvalp och värmande aprilsolar och stunder av eftertanke bland vårkarga stenbumlingar och munspelspelande i bakgrunden och ett evigt och oförtrutet spanande efter den där Gessle. Som aldrig dök upp.

Och sånger på radion som verkar handla om dig och hur du knackade på mitt i sommaren. Men som aldrig mer kom igen. Måsar som cirkulerar och letar efter vänner. En ande som vandrade vid vattnet. Fotsteg som försvann. I en vind. Ett uppvaknande under himlen. En värme av din kind.

Den där känslan. Kung av sand.

Ni vet.

Kungen av ingenting alls.KramHotell Tylösand långt där borta...


4 kommentarer:

Days By Johanna sa...

Så härliga bilder, tylösand är så härligt

Prinsessorna på Bellevue sa...

Tack rara! <3 Håller med!!!!!!!! Såå fint!!!! :)

Kram
Petronella

Bosse Lidén sa...

Vad kul för mig att få läsa och se detta blogginlägg. De där trakterna kan jag in och utantill. Det är oskyldiga barnminnen, busiga ungdomsminnen och förälskelsens minnen. En solig söndag i mars gick jag och en söt blondin ända ut till Tylön, på den knarrande isen. Jag kommer aldrig att glömma när jag satt i baksätet på en Opel Manta och lyssnade på en tape som en kompis kommit över. (han hade pryat på HP och fick rycka in på musiksidan) 6-7 låtar från en grupp som hette Gyllene Tider. Bara ett par månader sedan visste "alla" i Halmstad vilka killarna var. Kram Bosse

Prinsessorna på Bellevue sa...

Bosse!
Guu vad roligt!!! Sååå fina trakter!! Lyllos dig!!! Och den där Mantahändelsen glömmer du väl aldrig, kan jag tro. Älskade Gyllene Tider på den tiden och de är fortfarande superduper!!! :)

Kram
Petronella