Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 23 februari 2015

När man blir genomlycklig av att bli bjuden på te av en liten myskorv...

Godkväll!

Äntligen...

Efter att ha haft feber i sex dagar och sex nätter och i en evigheters evighet och några dagars häng och släng och ingen ordning och ingen ork och kraft så tycks och verkar den där Floriskorven snart och till sist vara på banan igen och kan i alla fall peta i sig några gafflar med köttfärssås och har liksom fått det där glittret i ögonen åter och mamman och pappan som blivit alldeles hålögda och typ helt slutkörda av all feberoro och ängslan pustar äntligen ut och blir så där alldeles genomlyckliga när den där Florpanskorpan bjuder på te i en liten knölig dockservis i plåt och småkakor i brun filt.

Och säger: - "Nälla mamma, mysa mig"!

Och då måste ju den där krassliga mamman bara mysa med den där lilla piggkorven på stört och direkt.

Men glad är hon.

Den där mamman.

Så in i norden.


Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det går mkt sjukdomar nu tur det är övergående :) Bara hålla ut.. sjuka barn har nog de flesta denna årstid.Fortsätt Krya :)
/ Linda

Anonym sa...

Mmmmm, så mysigt. Saknar när min lilla(12)var liten och allt var så där gulligt. Nu är det kul med ridning, fotboll och dans men tekalas med dockservis känns länge sedan. Lite sorgligt att dt blir stora så snabbt. Tips: tävla hos min vän Anna: http://haga26.se/ - 2 tävlingar igång. :)