Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 29 december 2014

Och vinnarskallemamman stampar med foten och surar...

Godkväll!


Och den där vinnarskallemamman stampar med foten och surar och slänger Wii-kontrollen förargat i soffan och är helt och fast övertygad och förvissad att det måste vara något fel på den grejen eller att någon kanske har micklat med den eftersom hon ju typ är världsbäst på tennis och baseball. Och den där vinnarturpellepappan som förmodligen fuskar så mycket han orkar och mäktar med, skrattar så han nästan pinkar på sig och viker sig dubbel och det är förmodligen den skyldige såklart och alla de där ouppfostrade toviga flickorna helt utan takt och ton och helt avsaknad av lite modersempati håller på att dö och flabbar nästan ihjäl sig och tappar andan och slår sig på knäna och har totalt skåpat ur sin stackars lilla mamma. De med. 

Mamman säger att hon och tycker att det är ett helt värdelöst spel och tar sig för pannan och skyller på feber och att hon förmodligen tillfälligt är lite ur slag.

Så det så.


Kram

2 kommentarer:

Tiger sa...

Heter det inte "otur i spel men tur i kärlek"?! :-)

Krya på dig! Här är det också förkylt och bara lata dagar med film och TV... Otur att solen har strålat som den inte har gjort på flera månader, men nu blir det bara ljusare igen, så vi ska väl hinna ut i solen också så småningom.

God fortsättning och Gott Nytt År!
Elisabet

Ekenäsliv sa...

Hu då, krya på dig!!
O så önskar jag dig ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Anna