Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 11 maj 2014

Tjejkväll i Västerås och det stora vulkanutbrottet i Pompeii…

Godkväll!


Ögonen går i kors och armar och ben vill liksom inte riktigt lyda när man är så där megasöndagstrött efter ett vansinnigt roligt veckoslut och fullsmetat lördagsschema och när man liksom rör sig lite slowmotionaktigt. Och fortfarande har supertunga Eurovisionögonlock eftersom det alltid är, lika säkert som amen i kyrkan, helt omöjligt att palla heela omröstningen. 

I torsdags kväll gick det en fullknökad buss från vår lilla stad till Tjejkväll i Västerås och då vi såklart inte fick plats så bestämde jag och två shoppingsugna fröknar att i sista sekunden ta bilen istället. Dessutom hade vi inte shoppat sedan typ Dackefejden, så tre helknäppisar satt hela vägen till Västerås och sjöng och tokade sig och en satt och skickade helgalna snapchats oavbrutet och tårarna rann och stämningen var på topp. Inte ens den mulna himlen kunde ta ner vårt humör då det var snittar och cider i vackra champagneglas i varenda hörn och rabatter och erbjudanden i varenda affär och uppträdanden och en massa kul.

Trojkan som bara skulle kolla lite och eventuellt shoppa lite snabbt, blev dock i princip utslängda vid stängningsdags vid kl 22 och armarna var fjorton kilometer långa av tunga kassar och benen kändes som efter sjutton maratonlopp, men vi var sådär glada inuti. Ni vet som man blir när man har fyndat. På riktigt.

Sedan har det varit Lady & Lufsen-mys och de där radarupptäckarbrillorna efter rymningsbenägna och upptäckslystna Florpiskorvar fick stanna hemma. Och återigen mysiga Västerås och världens finaste fredagskväll. Och Pompeiiaska regnade över oss i biosalongen och de där 3D-glajorna gjorde att vi liksom var där. Och vi åt frenetiskt salta bildäck och duckade för timmer och eldklot och stenar.

Kalastajm och konsertövande och fotbollsmatch och kompisar och övernattning och lite grillande och loppisrunda och typ hundratjugosju saker till.

Har vi hunnit med.

Tror vi går in för landning snart…


Kram

Shoppingsugna flickor...

Fredagskväll i Västerås...

Vackert!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Låter som en toppen helg.
Ha en bra vecka!
Hanna

bosseliden sa...

Jag visste inte att de hade skyskrapor i Västerås. Tur att ni är på väg att landa och inte flög in i byggnaden av misstag. Det verkar som du haft en toppenhelg. Kram Bosse