Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 5 maj 2014

Bland det finaste de sett...Efter att ha gjort fyrtiosju tjurrusningar genom omsorgsfullt ihopkrattade lövhögar och efter att ha hoppat och kastat upp alla fjolårslöven i luften och spridit dem vida omkring och legat på alla fyra på den eftermiddagskalla gatan och kört händerna igenom allt roligt grus som samlats efter vintern och efter ha gömt sig gång på gång bakom vårpigga buskar och smutsiga bilar och tittat fram först efter att mamman och pappan oroligt och ängsligt ropat på sin lilla rymmarkorv med självlysande busögon. Så kommer liksom den där morfadern gående som en liten räddande ängel och som ett brev på posten.

Och buskorven tar bestämt sin morfar i handen och så promenerar de långsamt nerför vägen som badar i majsolen. Och hon höjer lite nonchalant på högerhanden och säger: - Hääääääeeeej!

Utan att vända sig om.

Mallig och stolt.

Och mamman och pappan hänger på varsin kratta och tänker att de nyss beskådat.

 Bland det finaste de sett.


Kram

7 kommentarer:

Annika sa...

Ja, det är så fint detta med kärlek genom generationer. Hoppas ni får njuta av denna kärlek många många år till. Ha en fin dag. Kram Annika

Anonym sa...

Vilket efterlängtat brev på två ben. "Världens bästa morfar". Jag kan se hela scenariot framför mig. Tack vare din text och bild. Kram Bosse

CreandoPhoto sa...

Ja, det håller jag med om. Det svämmar över lite i hjärtat tycker jag :)

Himmelstäppan på smultronbacken sa...

Vilken trygghet att det finns flera i ens närhet. Skönt också att den lilla jäntan är så självständig och kavat! Härligt att vara förälder!
Kram och ha en fin dag / Åsa

Solglitter sa...


Kikar in för en vårhälsning ♥
~Kram Lollo~

Jessica sa...

De där minnesbilderna...
De är de bästa man har och man bör spara dem i sitt förråd och plocka fram den annan dag, en dag när livet känns lite mera grått.
Kram

Blommiga Rutan sa...

Vilken fin bild!

Ja, jag kan lova att även vi njuter av att vara mormor och moof. Mer fantastiskt än man kunde ens drömma om!

Fin vecka till dig
Kramar Anncathrine