Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 25 maj 2014

Musikfestival och Alexander Rybak-lycka...

Godmorgon!

Filippa softar i skuggan...


Himla mysigt att dra på musikfestival i vackra Västerås när det blåser ljumma medelhavsvindar och det spelas i varenda gathörn och när man då och då måste vila under urgamla gamla ekar och hämta andan och pusta en stund och dricka litervis med läskeblask och peta in lite glass då och då och kryssa bland andra festivalungdomar från när och fjärran och svalka varma tår i fontäner och åka rulltrappa femhundraelva gånger så man liksom har fått det där rulltrappebehovet mättat för en tid framöver  och framförallt jaga liten Floriskorv som alltid är extra rymningsbenägen när det händer en massa spännande och som tror att hon är en sisådär fem år. Minst. Och blir halvt förtvivlad då och då när hennes päron behandlar henne som två! Och som är livrädda och helsvettiga i den där meldelhavsvärmen och tväroroliga för att den där lilla korven ska springa ut i gatan eller försvinna bland en massa ben och sandaler och färgglada shorts eller ramla ner för superfarliga grejer.

Men livet är nog som allra mest underbart om man bara är nio år och äntligen, äntligen får vara med och spela med den duktige Alexander Rybak. 

Och när det är sommar i luften och småsystrar sprungit på stan och köpt ett fint systerarmband. Bara för att man är så snäll.

Ja, då är nog livet på topp.

Och som allra, allra bäst.


Kram

Felicia och Flora gömmer sig bakom gigantiska träd...

Vätske- och matpåfyllning...

Fanny och Alexander Rybak...

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fannys leende är så härligt, vilken lycka och hamna på foto med Alexander också. Den gossen är så musikalisk så det är inte klokt. Vilken fin dag ni fick.
Kramar till dig fina mamma/AM

Siw sa...

Så fint!!! Både det ni upplevde, det du skriver och dina bilder :=)

frk. Frida Fortissima sa...

Musikfestival, å, vilka minnen det väcker! Tack för att jag fick var med på ett hörn här hos dig *svävar iväg i tanken*
Kramar

Lena sa...

Oj, coolt att hon fick spela med honom! Det kändes stort kan jag tänka mig!

Kram Lena