Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 11 november 2013

Lång och ranglig och full med kramar...

Godkväll!

Frida ska precis blåsa ut ljusen på tårtan...

Då har vi då två tonåringar i huset och mamman fattar inte hur det gick till och var åren har tagit vägen och hur den där lilla Fridisen plötsligt är 13 år för det var ju typ igår som vi åkte iväg med världens minsta Jetta med röd fnasig klädsel till förlossningen och Fideli stod och vinkade i mormor och morfars fönster och hon hade långa flätor och rosiga kinder och längtade så ofantligt och mycket efter ett litet syskon och nu har den där lilla brunlockiga bebisen blivit så stor och lång och ranglig och har ett stort och varmt hjärta och är full med kramar och tar sig alltid och utan undantag en svängom med liten älskad Floriskorv.

Och den där lilla flickan med flätor och rosiga kinder har vi för övrigt längtat ihjäl oss efter i helgen och  det tar hårt på mammors hjärtan när små flätflickor har hemlängtan och man går liksom lite itu. 

Inuti.

Frida bjöd på tacos för det är liksom alltid rätt och gott och bakom syns halva fikabordet. Det är kul med fika....


Tur man kan muntra upp sig lite och gå på Lövparkens Trädgård kvällsmingel så här på kalla måndagskvällen. Himlans trevligt att mysa med lite glögg och peppisar och tomtar och änglar och hur mycket fint som helst.

Himlans trevligt.

För en mamma med ett hjärta.

Som är lite itu.

Inuti.


Kram

7 kommentarer:

annorlunda Underbara sa...

Ah........litet hjärta som är liksom lite itu....Hoppas det läker snabbt igen. Julmarknad kan jag sakna. Här finns ingen julkänsla alls.......

Kram Jess

www.annorlundaunderbara.com
Skriiiiik-restaurangen

Änglarna finns sa...

åhh dina underbara inlägg!
Tur att vi mammor har våra barn just där, i hjärtat hela livet! Även om det går lite sönder ibland, så repareras det, ganska snabbt!
Så mysigt det ser ut,med mat och fika!
Önskar dej en God natt när det är dags!
Kram Annika

Ps...så mysigt med lite julmarknad!!

Blommiga Rutan sa...

Godmorgon!

Vilken fin tonåring! Jättesöt!

Jaa du, undrar ofta var tiden tar vägen! I oktober fyllde äldsta dottern 31! 31! Tror ju att jag själv är ungefär 38, vad hände?
Nyss stod jag på verandan och vinkade när hon gick till skolan i flätor och ryggsäck! Nu är hon själv mamma till lilla Selma!!!

Visst saknar man dem hel tiden när de studerar på annan ort, känner igen det precis. Josefine pluggade i England och yngsta dottern Karolina har bott, pluggat och jobbat i Frankrike vid flera tillfällen. Jobbigt, men samtidigt måste man ju tänka på att det är roligt för dom själva. Lärorikt och bra. Man skulle ju inte vilja att dom bara var hemma och inte blev självständiga. Ojojo, svårt dilemma det där!

Fin vecka till dig och alla sötisar
Kramar Anncathrtine

Annas röda stol sa...

Fina flicka!! Ja tänk vad tiden rusar på med barnen, från att vara små till att helt plötsligt bli tonåringar med stora fötter och långa rangliga kroppar. Kram Anna

Hanna sa...

så fint dukat och härligt kök.
Ha en fin dag!
Kram
Hanna

Jenny sa...

Blir så glad av att läsa om fina och trygga tonåringar (och andra barn också för den delen)!

VillaVisheten sa...

Åh så mysigt! Så fint kök ni har!
Kram Lina