Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 4 november 2013

Höstlov som rusar och hjärtan som vill vara kvar...

Godkväll!

Filippas fina lykta

Det är inte klokt vad ett höstlov går fort och rasande snabbt förbi när man har himla trevligt och gör en massa kul och roligt. När man badat och minsann kan simma i stora bassängen utan flytisar och åkt skridskor i timmar och lekt och pysslat och tränat och varit på en hel del Halloweenpartaj och haft mysdagar och bakat chokladkakor och sockerkakor och äppelpajer och varit på kalas.

Innan man hunnit blinka och man vet ordet av så har det blivit måndag igen och hela låånga lovet känns genast superkort och plötsligt är det dags och hög tid att skjutsa Fideli till tåget igen. Fast hon inte vill och har lust. Då tar hon fram gitarren och spelar och sjunger. Både egna sånger och covers och alla klappar takten och dansar och försöker sjunga med och Floriskorven dansar på bordet medan Frida håller i och mamman klappar i otakt och alla skrattar och det är världens liv. 
I Bellevue-köket.

Sedan kramar och pussar och vi ses snart igen.Kram


8 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Ja det är inte klokt så fort lovet tog slut. Alla planer vi hade...ja, en del blev ju gjort, men en hel del får vi spara till nästa lov :)

Vardag och flärd sa...

Med så mycke aktiviteter går tiden fort! Men ni har haft det fint och varit lyckliga - och det ska ni fortsätta med!
Kramar Eva

frk. Frida Fortissima sa...

Ja, ibland, rätt ofta tråkigt nog och faktiskt, stämmer det där slitna uttrycket "Tiden går fort när man har roligt", alltför väl!
Kram

Hanna sa...

ha en toppen dag!
kram
Hanna

Anonym sa...

Jaa...tiden går fort ibland/Kram <3

Pysselfröken sa...

Ja, det är inte klokt så fort höstlovet gick. Vilken söt lykta!
Ha en fin dag!

HemkäraHanna sa...

En härlig avslutning på ett alltför kort lov.

Home2tiny sa...

Ja det höstlovet försvann i en rasande fart, kan bero på allt det roliga o mysiga man gör tillsammans. Nu längtar vi till jullovet......Kramisar Tina