Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 25 september 2013

Tvättstugeglad och torktumlarlycklig...

Godkväll!

Så här såg tvättstugan ut i morse. Innan vi började riva...

Tvättstugor över lag är väl kanske inte det roligaste att titta på, men idag kan jag inte låta bli för jag är så in i bombens glad och så in i bombens lycklig för idag så kom en lastbil och släppte av en torktumlare utanför Villa Bellevue. Har inte tänkt så himla mycket på det, utan det är mest kompisar som chockat har ojat sig och varit paffa och mållösa att den gigantiska familjen i tornhuset, som generar lika mycket tvätt som ett helt kompani och ett halvt regemente, INTE har en torktumlare.

Så idag har skåpet tagits ner och flyttats till den pyttelilla toaletten och där har ett annat skåp tagits ner och ska stå på en byrå istället och där står nu en pigtittare som ska få byta byrå och diskbänken har bytts ut mot en rund liten ho istället och då blev det en ny bänk och nya rördragningar och uttag har flyttats och nya har satts dit och en miljon pryttlar och burkar och penslar och rengöringsmedel och smink och flaskor och solkrämer står överallt i hela huset som är kaos och uppochner. 

Det är ju liksom lite att rodda med när man kör igång rokader i hela huset. Och om man bor som i en bågnande skokartong liksom.

Och sedan ska man ju hinna med att pyssla om sjuk liten Flisa, handla, tvätta, dammsuga, lite lekparkshäng, gosa med Floriskorven, skicka flickor på fiollektioner, diska, gå på föräldramöte samt att desperat plocka in 547 pelargoner i svinkalla trädgårdsmörkret och de flesta ställdes in på glasverandan. Medan 349 andra trängs bland prylar och rakhyvlar och borstar och tandkrämer och kammar och sånt. På knökfulla matsalsbordet.

Spelar ingen roll. Spelar ingen roll att allt är en enda villervalla nu. För i vinter behöver vi inte ha lakan och handdukar hängandes på dörrar och stolar i hela huset.

Nej.

För vi har fått en torktumlare.

Och jag är så in i bombens lycklig.


Kram

Vår gamla trotjänare som har fått sällis nu...

En suddig bild utifrån glasverandan.
Vi hade vår första frostnatt i natt och jag tror inte de hade klarat en till...

6 kommentarer:

pilotfrun sa...

Gud, så härligt med en torktumlare!!! Här i Spanien så torkar vi allt på balkongen. Allt. Det funkar ju nu men huruvida det funkar i januari återstår att se:)
Kolla gärna in hos mig om du vill tävla om ett par valfria clogs från Moheda.
Kram
Rebecca

Hanna sa...

jag minns hur glad jag var när vi fick vår första för några årsedan av en arbetskamrat till maken. Att slippa ha torkställningar på längden och tvären i köket, underbart.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Anonym sa...

Ooo...Så mysigt & vackert <3
/Natti Natti Kraaam Annnmi

Lena - gott för själen sa...

Oj, måste jag säga. Kan inte ens tänka tanken på att inte ha torktumlare om jag hade hundra ungar ;-) Jag är imponerad över arbetsinsatsen.

Kram Lena

Vardag och flärd sa...

Grattis till torktumlaren! Förstår att det är välbehövligt, jag önskade det när mina barn var små men det blev aldrig nån. Och så får du pynta om lite grann också, det piggar upp att få lite nya blickfång.
Skulle det nu vara så att du inte får in alla dina pellisar innan de fryser så är det inte hela världen, det går att få tag i nya nästa år.
Varma kramar
Eva

Blommiga Rutan sa...

Härligt! Förstår verkligen att du är glad! Så snabbt och lätt är det ju också att bara slänga in den blöta tvätten, och så mjuk och fin blir den! Grattis till den!

Väldans fint i din tvättstuga tycker jag.

Kram Anncathrine