Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

fredag 20 september 2013

Om man nu råkar vara förtjust i speglar och ljusstakar...

Godmorgon!


Om man nu råkar vara väldans förtjust i speglar med guldramar eller hederliga gamla bruna och hemskt gärna och ja tack med lite sirligheter uppepå. Ja, då kan det hända att det blir så proppfullt till slut så att det inte finns någon mer byrå eller skåp eller kakelugnshylla eller en liten väggsnutt kvar som rymmer alla speglarna som prinsessmamman släpar hem titt som tätt. Prinsesspappan suckar och ojar sig och kliar sig i huvudet och undrar om han snart måste bygga ut Bellevuehuset för det är nämligen precis på pricken likadant med gamla ljusstakar. 

Det är därför det är så finemang att prinsessmamman rensat ut helt galet många ljusstakar och kandelabrar och sålt dem tokbilligt på loppis i sommar och liksom hamnat på plus igen på prinsesspappans lista. 

Det är ju bara det att det liksom är så förgjordat svårt att låta bli att köpa när man råkar få syn på något vackert i prinsessmammans smak, så nu ligger snart inte mamman på pluslistan längre utan börjar mer och mer glida över till minuslistan. Igen.

Och prinsesspappan suckar och ojar sig.

Och kliar sig i huvudet.


Kram
9 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Ja men, det är ju så bra att kunna göra sig av med lite gammalt för att få plats med lite nytt! Det är ju det som är vitsen med loppisar - tycker jag!
Ha en riktigt härlig fredag!
Kramar Eva

Anonym sa...

Dt är ju så bra att kunna göra sig av med endel gammalt för att få plats med nytt ...
Ha en finfin Fredag/Kram

Hanna sa...

Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg.
Kram
Hanna

Anonym sa...

När jag gör fynd på loppis och i prylbodar, hittar min käre man hammare och tänger och andra " bra att ha saker " enligt honom då. Bakom varje loppispryl, finns det en hammare, eller hur man nu skall uttrycka sig. Det är ju bra med en hammare att spika upp alla loppisprylarna eller.....? Nog är det mysigt med alla gamla prylar. Kram på dig och en trevlig helg önskar Eva L. i Blekinge.

Gamla Posthuset sa...

Jag har pippi på skålar och annat porslin, kommer hem med massor varje gång. Helt onödigt egentligen då vi är bara två i familjen. :) Men ack så roligt det är att fynda. :)

Ha det gott!
Kraam
Ina

Lotta sa...

Älskar loppis!

Och så älskar jag dina härliga ord och det fina du skrev hos mig. Det värmde och jag tycker du är jättegullig! <3

Stor kram och ha en fin helg med dina underbara familj!

Lotta

Anonym sa...

Du har så fint och mysigtoch flickorna är underbara :) Jag har just fått mitt andra barnbarn en liten Melissa ..så nu har jag också 2 töser.....hoppas det blir lika många som hos dig...Varm Kram :Lena

Villa Freja sa...

Det är ju perfekt.
Eller så kan man skaffa sig stora förrådsutrymmen så att man kan ställa undan och alternera ;) Kram.

Queen of Kammebornia sa...

Haha, åh, vad jag känner igen mig :) Men vi är likadana båda två. Och vi byter och ställer undan och så där. Men på vinden är det knökfullt... Kram!!!